Πως να βάλετε τα Windows στο iPhone σας

0
Τόσα χρόνια στα χέρια σας το ios δεν είδαμε και καμιά εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση του παρά μόνο ότι τα εικονίδια έγιναν flat τα τελευταία χρόνια.
Τι θα λέγατε έτσι για αλλαγή να βάλετε ένα διαφορετικό λειτουργικό για να νιώσετε καλύτερα αλλά και να εντυπωσιάσετε τους γνωστούς σας? .....

Πάμε λοιπόν να δούμε πως θα βάλουμε τα Windows στο iphone μας.

Φυσικά θα πρέπει να έχετε jailbreak και να κατεβάσετε το θέμα Paragon.
Πρόκειται για ένα θέμα αυτόνομο που μόλις το κατεβάσετε θα ενεργοποιηθεί και δεν χρειάζεται ούτε το winderboard η κάποιο άλλο πρόγραμμα.
Το θέμα αποτελείται από δυο οθόνες η πρώτη με τα πλακάκια των εφαρμογών και η δεύτερη με όλες τις εφαρμογές που έχετε στην συσκευή σας.
Τώρα ανοίξτε τις ρυθμίσεις και πηγαίνετε στην ενότητα Paragon για να το διαμορφώσετε.
Θα βρείτε πολλούς χρωματισμούς για τα πλακάκια των εφαρμογών αλλά και άλλες ρυθμίσεις.
Αφού κάνατε τις απαραίτητες για εσάς ρυθμίσεις και με resping τις εφαρμόσετε πάμε τώρα να διαμορφώσουμε την κεντρική οθόνη.

Κάθε πλακίδιο που εμφανίζεται στην κεντρική οθόνη αν το πατήσετε θα εμφανιστεί μια πινέζα με το σημείο / για να το αφαιρέσετε αν δεν το θέλετε και ένα βελάκι που ανάλογα θα μικρύνει η θα μεγαλώσει το πλακάκι.
Τώρα αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερα πλακάκια από τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνότερα θα πάτε στην δεύτερη οθόνη και θα πατήσετε στην εφαρμογή που σας ενδιαφέρει σταθερά μέχρι να σας βγάλει την επιλογή "pin το start".
Αν την επιλέξετε θα μεταφερθεί αυτόματα στην πρώτη οθόνη και εκεί διαλέγετε την θέση η και το μέγεθος που θέλετε.
Το Paragon μπορείτε να το κατεβάσετε από το ρεπό του ModMyi στην τιμή 2,49 ευρώ και πραγματικά αξίζει την αγορά αφού σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει με την ταχύτητα του θέματος και τις επιλογές που έχει.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !