Τέλος στο όνειρο των αποθηκευμένων shsh

0
Δεν κράτησε πολύ το όνειρο της δυνατότητας να επιστρέψουμε σε ένα προηγούμενο λειτουργικό που έπαψε η Apple να το υπογράφει αφού τα νέα έρχονται από εχθές να δώσουν ένα τέλος. 

Λίγες ώρες μετά την απελευθέρωση του εργαλείου "Προμηθέας" κάποιοι χρήστες παρατήρησαν πως δεν λειτουργούσε σε κάποιες συσκευές και σήμερα αυτό συνεχίστηκε με όλα τα iphone 7 να μην έχουν την δυνατότητα επιστροφής.
Αρχικά πολλοί νόμιζαν πως πρόκειται για πρόβλημα της Apple με το Γερμανό μάλιστα Stefan Esser να πιστεύει πως έπεσαν οι server μετά από υπερφόρτωση λόγο της κυκλοφορίας του νέου εργαλείου.
Όμως τα πράγματα δυστυχώς δεν εξελίχθησαν έτσι  ....




Καλύτερα φαίνονται να είναι τα πράγματα με τα iphone 5S που εξακολουθεί και λειτουργεί το εργαλείο αλλά άγνωστο για πόσο ακόμη.


Αυτό οφείλεται στο ότι η Apple βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει για λίγο απ τα χέρια της αποφάσισε και έκλεισε τους server επιστροφής που υπογράφουν τα διαφορα πιστοποιητικά SHSH.
Ας ελπίσουμε σύντομα να έχουμε κάποια ευχάριστη εξέλιξη γιατί έτσι που πάνε τα πράγματα το jailbreak θα γίνει μια μεγάλη ανάμνηση.



Ωστόσο ο tihmstar αναφέρετε σε όλους όσους έχουν κρατήσει τα SHSH να μην τα πετάξουν ακόμη καθώς μπορεί να πρόκειται για μια διαφορετική τεχνική και θα ενημερώσει σύντομα..


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !