Το Skype έλαβε τη λειτουργία θόλωσης του φόντου στις βιντεοκλήσεις

0
Η εφαρμογή του Skype έχει λάβει μια νέα λειτουργία αυτήν την εβδομάδα. Τώρα οι χρήστες των υπηρεσιών μπορούν να ενεργοποιήσουν τη θόλωση φόντου στις βιντεοκλήσεις.   
Η έννοια αυτής της λειτουργίας είναι ότι ο χρήστης μπορεί να κρύψει από τον συνομιλητή, για παράδειγμα, ένα ακαθάριστο δωμάτιο ή ένα επιχειρηματικό σχέδιο στο τραπέζι πίσω του.

"Το χαρακτηριστικό γνώρισμα θολώματος φόντου στο Skype χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη, εκπαιδευμένο να αναγνωρίσει μια ανθρώπινη σιλουέτα, ώστε να παραμείνετε στο κέντρο κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας. Αυτή η τεχνολογία είναι επίσης εκπαιδευμένη για να αναγνωρίζει τα μαλλιά και τα χέρια σας, κάνοντας μια κλήση με θολό φόντο τόσο εύκολη στη χρήση όσο μια κανονική κλήση βίντεο. "

Οι προγραμματιστές παρατήρησαν ότι η θόλωση του φόντου στο Skype είναι παρόμοια με το ίδιο αποτέλεσμα στις ομάδες της Microsoft. Τα αποτελέσματα είναι παρόμοια με το φαινόμενο bokeh, το οποίο απαντάται συχνά σε φωτογραφίες πορτρέτου που λαμβάνονται στο iPhone.

Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη στους χρήστες Windows, Linux και macOS. Κατεβάστε τη νέα έκδοση στον ιστότοπο του Skype .







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !