Η Apple ξεκίνησε ενεργά το πρόγραμμα δοκιμών Apple Arcade

0
Η Apple ανακοίνωσε το Apple Arcade , την υπηρεσία συνδρομής για τυχερά παιχνίδια τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Από τότε, δεν έχουμε ακούσει πολλά από την εταιρεία για το Apple Arcade, εκτός από το ότι δήλωσε ότι θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.   
Μια νέα αναφορά από το 9to5Mac αναλύει σήμερα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία συνδρομητικών παιχνιδιών της Apple.

Η Apple τρέχει ένα εσωτερικό πρόγραμμα πρόωρης πρόσβασης για την Apple Arcade, όπου οι υπάλληλοι της Apple μπορούν να δοκιμάσουν την υπηρεσία με μηνιαία αμοιβή μόλις 0,49. Προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή ενός μηνός. Μην είστε πολύ ενθουσιασμένος για την τιμολόγηση των 49 σεντ, δεδομένου ότι αυτό ισχύει μόνο για την περίοδο των δοκιμών. Μόλις ξεκινήσει η υπηρεσία, η μηνιαία συνδρομή της θα είναι πιθανώς κοντά στα $ 5 ή $ 10 δολαρια.

Όσο για τις εσωτερικές δοκιμές, θα ολοκληρωθούν μόλις ξεκινήσει το iOS 13 το Σεπτέμβριο.

Ο δημοσιογράφος ήταν σε θέση να έχει πρόσβαση στο εσωτερικό πρόγραμμα δοκιμών από το App Store του Mac. Η σελίδα υποδοχής της υπηρεσίας επισημαίνει μερικά από τα παιχνίδια που αποτελούν μέρος της υπηρεσίας.

Υπάρχει ένα μεγάλο κουμπί στο κέντρο για να συμμετάσχετε στην υπηρεσία, μετά από το οποίο οι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν και να εγκαταστήσουν τα παιχνίδια που θα ήθελαν να παίξουν κάνοντας κλικ στο κουμπί Get. Αυτή η διαδικασία είναι παρόμοια με τον τρόπο που κάποιος θα εγκαταστήσει εφαρμογές από το Mac App Store στο Mac.

Μερικά από τα παιχνίδια που διατίθενται σήμερα ως μέρος της Apple Arcade περιλαμβάνουν το Way of the Turtle, Down in Bermuda, Hot LAva, Lame Game 2, Frogger in Toy Town, Kings of the Castle και πολλά άλλα. Σχεδόν όλα αυτά τα παιχνίδια βρίσκονται ακόμα σε αναπτυξιακά στάδια, καθώς οι εκδότες πίσω από αυτά εργάζονται για να τα τελειώσουν εγκαίρως για την έναρξη της υπηρεσίας. Είναι πιθανό ότι θα δούμε το Apple Arcade να κυκλοφορήσει στο κοινό μαζί με το iOS 13 τον επόμενο μήνα.

Το Apple Arcade δεν είναι υπηρεσία τυχερού παιχνιδιού που βασίζεται στο σύννεφο από την Apple. Αντ 'αυτού, με την υπηρεσία, η Apple στοχεύει να προσφέρει στους χρήστες μια συνδρομητική υπηρεσία τυχερών παιχνιδιών που είναι διαθέσιμη στα κινητά, στον επιτραπέζιο υπολογιστή ακόμη και στο σαλόνι. Όλα τα παιχνίδια του Apple Arcade θα είναι διαθέσιμα σε iPhones, iPads και Mac. Μπορεί κανείς να μεταφέρει την πρόοδό του από τη μια συσκευή στην άλλη. Όλα τα παιχνίδια στο Apple Arcade θα είναι απαλλαγμένα από διαφημίσεις ή IAPs.

[Μέσω 9to5Mac ]

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !