Πώς να μοιράζεστε τον ήχο σε πολλαπλά AirPods από το iPhone

0
Η Apple έχει διευκολύνει την κοινή χρήση του ήχου από μια συσκευή με AirPods. Εάν εσείς και ο φίλος σας έχετε και ένα ζεύγος AirPods, μπορείτε να ακούσετε τον ίδιο ήχο από το iPhone χωρίς προβλήματα. Η κοινή χρήση ήχου είναι μια νέα λειτουργία στο iOS 13.  
Μοιραστείτε τον ήχο σε πολλαπλά AirPods από το iPhone που τρέχει το iOS 13

Αν και εσείς και ο φίλος σας εκτελείτε το iOS 13 στα αντίστοιχα iPhones σας και οι δυο σας έχετε AirPods ζευγαρωμένα με τα iPhones σας, το μόνο που χρειάζεται πραγματικά να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τις δύο συσκευές την μια κοντά στην άλλη ενώ ένα iPhone αναπαράγει ήχο από μια εφαρμογή. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα iPhone στην κορυφή του άλλου για να κάνετε τη διαδικασία απλούστερη.

Οι παρακάτω συσκευές υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία (συσκευές με Bluetooth 5.0):

iOS 13: iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, ή iPod Touch (έβδομη γενιά).
iPadOS 13: iPad Pro 11 ιντσών iPad Pro 12,9 ιντσών (δεύτερης γενιάς ή αργότερα) iPad Air (τρίτης γενιάς) iPad mini (πέμπτης γενιάς).

Όταν τοποθετείτε τα iPhones το ένα δίπλα στο άλλο, θα λάβετε μια ερώτηση που θα σας ρωτάει αν θέλετε να κάνετε κοινή χρήση ήχου με την άλλη συσκευή. Απλώς αγγίξτε το κουμπί "Κοινή χρήση ήχου" για να ξεκινήσετε την κοινή χρήση.

Τι γίνεται αν το άλλο άτομο δεν έχει το iPhone του, αλλά έχει ένα ζεύγος AirPods. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να αντιστοιχίσετε με το χέρι το δεύτερο ζεύγος AirPods.

Και είναι ακριβώς η ίδια  διαδικασία αντιστοίχισης και με τα AirPods.
Ανοίξτε την θήκη των AirPods κοντά στο iPhone και πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί στο πίσω μέρος της θήκης AirPods. Πατήστε Σύνδεση όταν εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο.

Μόλις συνδεθούν, θα εμφανιστούν τα δύο AirPods στο μενού AirPlay. Έτσι ξεκινήστε να αναπαράγετε τα μέσα, πατήστε στο κουμπί AirPlay και, στη συνέχεια, από την οθόνη εξόδων, επιλέξτε και τα δύο AirPods. Ο ήχος θα αναπαραχθεί τώρα και στις δύο συσκευές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !