Ταχύτερο και με μεγαλύτερη μνήμη RAM το νέο iphone ΧΡ που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

0
Νέες πληροφοριες εμφανίστηκαν σήμερα για ένα "iPhone12,1", το οποίο υποτίθεται ότι ταιριάζει με το διάδοχο του iPhone XR. Εάν είναι σωστές, τότε η διαφορά μεταξύ του iPhone XR και του διαδόχου του θα είναι σχετικά μικρή.  
Η βαθμολογία που αποκτήθηκε με έναν πυρήνα του επεξεργαστή A13 είναι 5.415, όπου το iPhone XR παίρνει 4.796 με το A12 κατά μέσο όρο. Η αύξηση από την μία γενιά στην άλλη θα ήταν 13%. Είναι μάλλον μικρή και είναι ακόμη περισσότερο αν κοιτάξουμε το σκορ που λαμβάνουμε όταν χρησιμοποιούνται όλοι οι πυρήνες του επεξεργαστή: 11.294, έναντι 11.192 για το iPhone XR. Αυτό είναι μόλις μια αύξηση του 0,9%. Ωστόσο, αν δείτε το iPhone που δοκιμάστηκε είναι 100% της χωρητικότητάς του ή αν η απόδοση είναι συγκρατημένη (για λόγους δοκιμής για παράδειγμα).

Το σημείο αναφοράς μας λέει επίσης ότι το iPhone τρέχει σε iOS 13.1 και έχει 4 GB μνήμης RAM. Είναι καλύτερο από το iPhone XR το οποίο έχει 3 GB μνήμης RAM. Από την πλευρά τους, το iPhone XS και το iPhone XS Max έχουν ήδη 4 GB μνήμης RAM. Επιπλέον, ο επεξεργαστής A13 έχει ρυθμό χρονισμού 2,66 GHz έναντι 2,49 GHz για το A12 και έχει 6 πυρήνες.

Η Apple θα επισημοποιήσει το iPhone 11 στις 10 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !