Ποια είναι τα σχέδια της Apple για την διπλή κάμερα στο iphone 8

0
Ένα από τα δυνατά σημεία του iPhone 7 Plus είναι η παρουσία ενός διπλού αισθητήρα κάμερας στο πίσω μέρος, κάνοντας την λήψη εικόνας και video επαγγελματική υπόθεση. .....

Είναι η πρώτη συσκευή με διπλή κάμερα από την Apple και η τεχνολογία δοκιμάζεται αλλά πιστεύετε πως στο iphone 8 θα την δούμε σε όλα τα μοντέλα?
Η απάντηση είναι όχι και την δίνει ο αναλυτής Ming-Chi Kuo όπου πιστεύει πως η διπλή κάμερα δεν θα προσελκύσει το  ευρύ κοινό που είναι ευχαριστημένο με την απλή κάμερα τόπου iphone και έτσι κάτι τέτοιο είναι ασύμφορο για την Apple.

Για το λόγο αυτό η διπλή κάμερα και στο επόμενο iphone θα είναι προνόμιο μόνο των μεγάλων συσκευών που είναι και ακριβότερες και απευθύνονται σε πιο απαιτητικούς χρήστες.
Άλλωστε το iphone 8 θα έχει άλλους τρόπους για να κερδίσει το κοινό όπως οθόνη OLED ασύρματη φόρτιση σάρωση της ίριδας για το ξεκλείδωμα ενσωματωμένο αισθητήρα TouchID και άλλα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !