Προετοιμασία για τη μετάβαση στο iOS 10

0
Η απελευθέρωση της δημόσιας έκδοσης του ios 10 αναμένεται να γίνει σύμφωνα με την Apple την Τρίτη στις 13 του μήνα.....

Το ios 10 θεωρείται από την Apple το πιο εξελιγμένο λειτουργικό της και αν σκοπεύετε να μεταβεί και εσείς εκεί καλό είναι να προσέξετε κάποια πράγματα.
Πρώτα από όλα βεβαιωθείτε αν η συσκευή σας υποστηρίζεται από το ios 10 και αυτές είναι οι ακόλουθες.
iPhone

    iPhone SE
    iPhone 6s Plus
    iPhone 6s
    iPhone 6 Plus
    iPhone 6
    iPhone 5s
    iPhone 5c
    iPhone 5

iPad

    iPad Pro, 12,9
    iPad Pro, 9,7
    iPad Air 2
    iPad Air
    iPad mini 4
    iPad mini 3
    iPad mini 2
    iPad 4,

iPod touch

    iPod touch 6G


Αν λοιπόν βεβαιωθήκατε πως μπορείτε να το εγκαταστήσετε και είχατε μια beta έκδοση φροντίστε να γυρίσετε πίσω στο ios 9.3.5 καθώς όταν λήξει το πιστοποιητικό της beta η συσκευή σας θα γίνει ένα τούβλο και δεν θα μπορεί να ανοίξει.

Καθαρίστε τη συσκευή
Τώρα είναι η ευκαιρία που ψάχνατε τόσο καιρό αλλά όλο το αναβάλατε να ασχοληθείτε με την συσκευή σας και να σβήσετε όλες τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται και απλά πιάνουν μόνο χώρο.
Έτσι θα αποκτήσετε περισσότερο χώρο καθώς το ios 10 χρειάζεται να έχει τουλάχιστον 2.5 GB ελεύθερου χώρου για την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος.


Δημιουργήστε ένα αντίγραφο
Σκόπιμο θα ήταν για κάθε ενδεχόμενο να έχετε κρατήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας της συσκευή σας έτσι ώστε αν κάτι δεν πήγε καλά να την επαναφέρετε.
Για να το κάνετε αυτό χρησιμοποιήστε το iTunes στον υπολογιστή σας η από την συσκευή σας πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις -> το iCloud -> Backup -> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο iCloud.


Οι χρήστες με jailbreak
Αν η συσκευή σας έχει jailbreak σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να αναβαθμίστε ούτε για δοκιμή αφού θα χάσετε το jailbreak και δεν θα έχετε και την δυνατότητα να ξανά γυρίσετε πίσω.Εσείς περιμένετε υπομονετικά για την κυκλοφορία του jailbreak στο ios 10.

Αφού είστε έτοιμοι για την μεγάλη αναβάθμιση την Τρίτη που έρχεται θα δείτε την ενημέρωση η πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του λειτουργικού συστήματος και το μενού Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού για να επιβεβαιώσετε την φόρτωση του firmware.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !