Το iPhone 7 επέζησε μετά από κατάδυση 10 μέτρων έναντι του Galaxy S7 που αποδείχθηκε μοιραία

0
Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου smartphone του iPhone 7 και το iPhone 7 Plus είναι πως δεν φοβούνται το νερό. Από την άποψη της απόδοσης, όπως έχουμε ήδη δει, οι συσκευές είναι οι πρωταθλητές αφού είναι δύο φορές πιο παραγωγικά μοντέλα απο το Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge. ...


Τι γίνετε όπως στο τομέα στεγάνωση των νέων προϊόντων?
Οι δημιουργοί του καναλιού στο YouTube EverythingApplePro, που οργανώνουν τακτικά δοκιμές σε διάφορα gadgets, αποφάσισαν να προβούν σε δοκιμή του νερού του iphone 7, σκοπός της οποίας ήταν να ανακαλύψει πόσο καλή είναι η προστασία από την υγρασία. Επισήμως, το νέο smartphone της Apple προστατεύεται σύμφωνα με το πρότυπο IPX7. Αυτό σημαίνει ότι το iPhone 7 μπορεί να βυθιστεί σε νερό σε βάθος 1 μέτρου όχι για  περισσότερο από 30 λεπτά.
Ως «υποψήφιος» αντίπαλος για το iPhone 7 επέλεξε το smartphone το Samsung Galaxy S7, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα high-class IPX8 στην προστασία του νερού.

Τα πρώτα σημάδια της ζημίας ήταν εμφανής σε βάθος 9 μέτρων οταν το iphone 7 συνέχιζε να λειτουργεί το S7 δυσκολευόταν και στα 10.5 μέτρα άφησε την τελευταία του πνοή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !