iPhone 8:Δυο φήμες που επιβεβαιώνονται

0
Πολλά ακούγονται για το επόμενο iphone της Apple που θα κυκλοφορήσει το 2017 πριν καλά καλά χορτάσουμε το iphone 7. .....

Σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα New York Times έρχεται να μας επιβεβαιώσει δυο φήμες που σύμφωνα με την ίδια προέρχονται από καλά πληροφορημένες πηγές.
Η μια αφορά το κεντρικό κουμπί Home που στο iphone 8 θα καταργηθεί καθώς η νέα οθόνη OLED δεν αφήνει περιθώριο για αυτό και έτσι θα είναι εικονικό ενσωματωμένο επάνω της.
Η δεύτερη πληροφορία αφορά το υλικό που θα είναι κατασκευασμένο το iphone και φήμες λένε πως ίσως να είναι από κεραμικό υλικό κάτι που το είδαμε στην παρουσίαση πριν από λίγες ημερες στο καινούργιο Apple Watch.

Λένε πως η Apple κυκλοφόρησε το ρολόι της με αυτό το υλικό δοκιμάζοντας τις αντοχές του καθώς και φθηνότερο είναι αλλά και ανθεκτικότερο στα κτυπήματα αναφέρουν η πληροφορίες αφού του γίνετε ειδική επεξεργασία.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !