Εντοπίστηκε Trojan για τα Windows, το οποίο επιτίθεται στις ios συσκευές

0
Ερευνητές από το Palo Alto εντόπισαν ένα Trojan DualToy για υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows. Όπως αναφέρει το Securitylab το κακόβουλο λογισμικό είναι σε θέση να κατεβάσετε απρόσκοπτα κινητές εφαρμογές για το iPhone, iPad και Android-συσκευές που συνδέονται με το μολυσμένο υπολογιστή κατεβάζοντας απλά προγράμματα οδήγησης iTunes για τα Windows. ......


Οι επιτιθέμενοι χρησιμοποιούν to DualToy από τον Ιανουάριο του 2015, αλλά μπορούσε μόνο αρχικά να μολύνει τις Android-συσκευές. Αργότερα ήρθε η δεύτερη έκδοση και για iOS συσκευές, αλλά ο αριθμός των μολυσμένων συσκευών αναπτύσσεται ταχύτατα μόλις τώρα.
Το κακόβουλο λογισμικό είναι γραμμένο σε γλώσσα C ++ και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας.


Έχοντας πρόσβαση στη συσκευή, το Trojan συνδέεται με το διακομιστή, και κατεβάζει το κατάλογο που απαιτείται για την εγκατάσταση εφαρμογών, και τις εγκαθιστά στο κινητό. Για το iPhone και το iPad, το κακόβουλο λογισμικό εκτελεί τον κώδικα που συγκεντρώνει πληροφορίες όπως το IMEI, IMSI, ICCID, και τον αύξοντα αριθμό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !