Η μουσική της Apple τώρα διαθέτει λίστα από καλλιτέχνες με κιθάρες Fender

0
Όσοι από εσάς ασχολείστε με την μουσική και συγκεκριμένα παίζετε κιθάρα θα γνωρίζετε την εταιρία Fender όπου πρόκειται για μια κορυφαία επιλογή για κιθαρίστες.

Η Apple υπέγραψε μια νέα συμφωνία με την εταιρία Fender και τώρα διαθέτει στην υπηρεσία της μουσικής λίστες από καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν κιθάρες Fender.
Θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα τραγουδιών από ροκ άλμπουμ και τραγούδια, τζαζ, χιπ-χοπ, ή ακόμα και της R'n'B για να διαλέξετε αυτά που σας ενδιαφέρουν.
Ο Evan Jones, ένας από τους ηγέτες της Fender, χαιρέτισε αυτή τη συνεργασία με την Apple αναφέροντας: «Είμαστε ικανοποιημένοι για τη συνεργασία με την Apple να φέρει την μουσική εμπειρία με την Fender"
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορα που η Apple κάνει παρόμοια σιφόνια για μουσικές λίστες αφού και άλλες εταιρίες όπως η Nike, Complex, Rolling Stone, Disney, ακόμη και το BBC έχουν ήδη τη δική τους επιλογή της μουσικής.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !