Ο δημοσιογράφος Om Malik εξηγεί γιατί το iphone 7 plus είναι επικίνδυνο για την υγεία

0
Για όσους δεν τον γνωρίζουν ο Om Malik είναι ένας δημοσιογράφος του tehnobloger και λόγο του επαγγέλματος αλλά κα του πάθους με την τεχνολογία περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας επάνω στην οθόνη του iphone 7 plus που χρησιμοποιούσε.

Η συνεχόμενη χρήση του όμως και λόγο του μεγάλου μεγέθους που έχει η συγκεκριμένη συσκευή του προκάλεσε το «σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα».
Ο δημοσιογράφος άρχισε να νιώθει πόνους στο καρπό του χεριού του που σταδιακά αυξήθηκαν ξυπνώντας τον μάλιστα και από τον ύπνο του και αρχικά πίστεψε πως είχε σπάσει το χέρι του.
Μετά τη διάγνωση αναγκάστηκε να αποχωριστεί το iphone 7 plus και αγόρασε για μόνιμη συσκευή ένα iphone SE  που μπορεί να τον στεναχώρησε που έχασε τη μεγάλη οθόνη και την άνεση του iphone 7 plus αλλά τώρα το χέρι του πάει καλύτερα και παροτρύνει τους γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους ιδιαίτερα αν χρησιμοποιούν μεγάλες οθόνες στα κινητά τους.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !