5 καλύτερα παιχνίδια ARKit για iPhone και iPad που πρέπει να παίξετε

0
Όταν κυκλοφόρησε το iOS 11 στο ευρύ κοινό τον περασμένο μήνα, η Apple κατόρθωσε να μετατρέψει εκατοντάδες εκατομμύρια iPhones και iPads σε συσκευές με δυνατότητα αύξησης της πραγματικότητας. Αυτό κατέστη δυνατό λόγω του γεγονότος ότι το iOS 11 είχε υποστήριξη για την πλατφόρμα ARKit της εταιρείας.

Το ARKit δεν είναι παρά ένα πλαίσιο που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν απρόσκοπτες εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας για το iPhone και το iPad. Παρόλο που έχει περάσει μόνο ένας μήνας από τότε που ξεκίνησε η αναβάθμιση, έχουμε ήδη δει μια σειρά νέων εφαρμογών και παιχνιδιών στο App Store που εκμεταλλεύονται την ARKit για να προσφέρουν μια αυθεντική εμπειρία Augmented Reality.

Καλύτερα παιχνίδια ARKit για iPhone και iPad:

1) The Machines
Το παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να τοποθετήσουν ένα εικονικό πεδίο μάχης στον πραγματικό κόσμο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αρένα PvP για να ανταγωνιστεί τους φίλους σας. Οι παίκτες θα μπορούν να ελέγχουν το παιχνίδι από διαφορετικές γωνίες μετακινώντας γύρω από το τραπέζι όπου έχουν τοποθετήσει το πεδίο μάχης τους.

2) Warhammer 40,000: Freeblade
Το δημοφιλές παιχνίδι μάχης που αναπτύχθηκε από το Pixel Toys, διαθέτει τώρα μια ειδική λειτουργία Photo Mode, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να φέρουν τους ιππότες των Freeblade στον πραγματικό κόσμο και να μοιράζονται τα στιγμιότυπα με τους φίλους τους . Το χαρακτηριστικό λειτουργεί εξαιρετικά καλά εφ 'όσον η τοποθέτηση του χαρακτήρα είναι αρκετά καλή.

3) AR Dragon
Στο AR Dragon, παίρνετε το δικό σας μοναδικό δράκο κατοικίδιων ζώων. Κάθε μέρα, ο δράκος σας μεγαλώνει και μεγαλώνει σε μέγεθος.Οι παίκτες θα μπορούν να τροφοδοτούν τους δράκους τους και να εξασφαλίζουν ότι διασκεδάζουν με φροντίδα. Επιπλέον, θα μπορούν να συλλέξουν πάνω από 20 μοναδικά καπέλα και δέρματα για να ντύσουν τους δράκους τους. Συνολικά, το παιχνίδι έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει εθιστικό αρκετά γρήγορα.


4) Zombie Gunship Revenant AR
Θα χρησιμοποιείτε το iPhone σας ως εικονικό ελικόπτερο πυροβολικού και θα μπορείτε να το ελέγχετε απλά μετακινώντας τη συσκευή . Αναμείνετε έντονες μάχες με τα γραφικά της φωτογραφικής μηχανής και τα καταστροφικά όπλα για να σας κρατήσουν δεσμευμένους για μέρες.


5) Stack AR
Η στοίβα είναι ένα αρκετά εθιστικό παιχνίδι με ένα πάτημα που είναι διαθέσιμο εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Εδώ, οι παίκτες θα πρέπει να τοποθετήσουν κινούμενα μπλοκ το ένα πάνω στο άλλο και έτσι να τα στοιβάζουν μέχρι το όριο όπου δεν μπορείτε να το κάνετε. Ωστόσο, στο Stack AR, έχετε την ίδια εμπειρία στον πραγματικό κόσμο. Αυτό είναι σωστό, πιθανότατα θα στοιβάζετε κινούμενα μπλοκ πάνω από το γραφείο ή το τραπεζάκι σας αφού αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι. Λοιπόν, μπορείτε ακόμη και να μετακινήσετε τη στοίβα με τη φωτογραφική σας μηχανή iPhone ή iPad και να την παίξετε από πολλές οπτικές γωνίες.

Όλα τα παιχνίδια βρίσκονται στο App Store

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !