AdMissile - Ισχυρός αποκλεισμός διαφημίσεων που αποκλείει πάνω από 800 διακομιστές διαφημίσεων

0
Υπάρχουν πολλές λύσεις αποκλεισμού διαφημίσεων για χρήστες jailbreak, αλλά οι περισσότερες από αυτές είναι ξεπερασμένες ή δεν ενημερώνονται τακτικά. Αυτό το νέο tweak λύνει αυτό το πρόβλημα μία για πάντα.

Το AdMissile Cydia tweak είναι ένας ελαφρύς αποκλεισμός διαφημίσεων που εμποδίζει ένα ευρύ φάσμα διακομιστών διαφημίσεων. Αναπτύσσεται από τον προγραμματιστή tweak, pwn20wnd.Κάνει πολλές τροποποιήσεις στο αρχείο hosts.

"Μετακινήστε το αρχικό αρχείο hosts σε άλλη θέση. Αντιγράψτε ένα νέο αρχείο στη θέση του αρχικού αρχείου hosts. Τροποποιήστε αυτό το νέο αρχείο. Εφαρμόστε τη μαύρη λίστα στο νέο αρχείο. Επανεκκινήστε τις απαραίτητες υπηρεσίες συστήματος."

Αυτός ο αποκλεισμός διαφημίσεων είναι εξαιρετικά απλός στη χρήση και δεν απαιτεί ρύθμιση αφού το εγκαταστήσετε. Επίσης, δεν έχει καμία ενότητα ρυθμίσεων.Ο ελάχιστος αποκλεισμός Hosts είναι, χωρίς αμφιβολία, ο πιο δημοφιλής αποκλεισμός διαφημίσεων για χρήστες jailbreak. Είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά και έχει μια καλή μαύρη λίστα, αλλά παραπαίει σε σύγκριση με αυτό το νέο blocker διαφημίσεων.

Έρχεται με μια καλύτερη και πιο ποικιλόμορφη μαύρη λίστα που περιλαμβάνει πάνω από 800 διακομιστές διαφημίσεων. Ζυγίζει μόλις 10,9KB και δεν έχει καμία επίδραση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Άλλοι αποκλειστές διαφημίσεων αφήνουν πίσω τους αχρησιμοποίητα αρχεία απορριμμάτων μόλις τα απεγκαταστήσετε. Αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει σε αυτή την περίπτωση καθώς καθαρίζει τα πάντα μόλις το απεγκαταστήσετε από τη συσκευή iOS. Δεδομένου ότι το αρχείο hosts έχει τροποποιηθεί, θα λειτουργήσει και σε κατάσταση μη jailbreak. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό εάν το jailbreak σας είναι ασταθές ή αν φτάσει την ημερομηνία λήξης του και δεν μπορείτε να ανανεώσετε το πιστοποιητικό του. Δεν απαιτείται επανεκκίνηση μετά την εγκατάσταση αυτού του προγράμματος αποκλεισμού διαφημίσεων.

Το AdMissile είναι διαθέσιμο για λήψη στο Cydia repo του pwn20wnd (pwn20wnd.com/repo). Είναι συμβατό με iOS 9 και 10.Η τελευταία έκδοση είναι 1.1 και ο προγραμματιστής θα κυκλοφορήσει σύντομα διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες ενημερώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !