Καλύτερες προσφορές Apple TV για τον Οκτώβριο του 2017

0
Οι έμποροι λιανικής πώλησης προσφέρουν συνεχώς διαφορετικές τιμές και προσφορές στην Apple TV και αν βρίσκεστε στην αγορά,οι καλύτερες προσφορές μπορεί να είναι χρονοβόρες. Είτε ψάχνετε για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο του τελευταίου μοντέλου, είτε για μια μεγάλη εξοικονόμηση σε γενικές γραμμές, υπάρχουν διαπραγματεύσεις παντού.

Ακολουθούν ορισμένοι από τους καλύτερους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα σε μια τηλεόραση Apple τον Οκτώβριο του 2017.

1) 4Κ Apple TV

 Η 4K Apple TV είναι η τελευταία προσφορά από την Apple, και πιθανώς μία από τις καλύτερες εκεί έξω. Θα μπορείτε να μεταδώσετε περιεχόμενο σε ροή 4K σε συμβατή τηλεοπτική συσκευή σας και η Apple ανακοίνωσε ότι θα αναβαθμίσει τις αγορές του iTunes σε 4Κ όταν είναι διαθέσιμες.

2) 4η γενιά Apple TV

Αυτό είναι το πιο πρόσφατο υλικό Apple της Apple TV, και έρχεται φέρνοντας μια δέσμη αλλαγών πάνω από το παλαιότερο υλικό. Πρώτα επάνω είναι το πλήρως επανασχεδιασμένο Siri Remote, το οποίο διαθέτει ένα touch-sensitive pad στην κορυφή του και μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές Siri.

3) 3η γενιά Apple TV

Παρόλο που αυτό μπορεί να είναι παλαιότερο υλικό, εξακολουθεί να μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για πολλούς ανθρώπους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !