Τώρα καταγράψτε τα τηλεφωνήματα σας με το Call Recorder χωρίς jailbreak

0
Μια από τις αγαπημένες μου εφαρμογές με το jailbreak ήταν το Super Call Recorder που φρόντιζα από την πρώτη στιγμή να την εγκαταστήσω στο κινητό μου καθώς με βόλευε πολύ αντί να κρατάω σημειώσεις για την δουλειά μου απλά να καταγράφω τα τηλεφωνήματα σε πραγματικό χρόνο.

Όμως το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πόλη στο χώρο του jailbreak και ετσι ο δημιουργός της εφαρμογής ο Yaniv Danan‏? αποφάσισε να την διαθέσει και επίσημα στο κατάστημα της Apple.
Έτσι τώρα όσοι από εσάς θέλετε να καταγράφεται τα τηλεφωνήματα σας απλά κατεβάστε την δωρεάν από το σύνδεσμο πιο κάτω και δοκιμάσετε την πριν κάνετε την αγορά της εφαρμογής.
Υπάρχει περίπτωση σε κάποιους παρόχους να μην μπορεί να λειτουργήσει για αυτό μπορείτε να την δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν.
Τις εγγραφές από τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις μπορείτε να τις αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας να της στείλετε σε μια επαφή η να την αποθηκεύσετε όπως εσείς νομίζετε.
Την εφαρμογή θα την βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.





https://itunes.apple.com/gr/app/id1212098875?mt=8


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !