Εφαρμογή ανιχνεύει οικείες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το CoreML και τις κλειδώνει με ασφάλεια.

0
Το iOS κρατά όλες τις επικίνδυνες φωτογραφίες σας αποθηκευμένες με ασφάλεια, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι πέφτουν σε λάθος χέρια;

Η νέα εφαρμογή, την οποία ανέφερε αρχικά η Casey Newton στο The Verge , δημιουργήθηκε από τους UC Berkley επιχειρηματίες Jessica Chiu και YC Chen και ήταν αποτέλεσμα των συνομιλιών που είχε ο Chiu με τους δύο ηθοποιούς και τους φίλους του Χόλιγουντ:

Ο καθένας είχε ευαίσθητες εικόνες στα τηλέφωνα ή στο φορητό υπολογιστή του, είπε, και εξέφρασε αμφιβολίες για το πώς να τις κρατήσει ασφαλείς.Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, ο Chiu, ο Chen και η μικρή ομάδα τους δημιούργησαν την πιο εξελιγμένη και ευφυή εφαρμογή για φωτογραφίες με θόλο στην αγορά αυτή τη στιγμή. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές θόλων, το γυμνό σαρώνει αυτόματα το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας για ευαίσθητο περιεχόμενο. Αφού εντοπίσει μια φωτογραφία που ανιχνεύει ότι είναι NSFW, μετακινεί την εφαρμογή στην εφαρμογή και την κλειδώνει σε ένα προστατευμένο από τον PIN χώρο. Στη συνέχεια, θα διαγράψει την εικόνα από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας και από το iCloud, ώστε κανείς να μην το δει τυχαία ενώ κοιτάζει.Προφανώς, οι φωτογραφίες δεν αποστέλλονται στην εφαρμογη.

Βασικά, οι εικόνες στη συσκευή σας δεν αποστέλλονται ποτέ στο ίδιο το Nude. Αυτό είναι δυνατό χάρη στην CoreML, το μηχανικό πλαίσιο εκμάθησης της Apple που παρουσιάζεται με το iOS 11. Αυτές οι βιβλιοθήκες επιτρέπουν στους προγραμματιστές να εκτελούν καθήκοντα εντατικής εκμάθησης μηχανών, όπως αναγνώριση εικόνας στην ίδια τη συσκευή, χωρίς να μεταδίδουν την εικόνα σε ένα διακομιστή. Αυτό περιορίζει την ευκαιρία για τυχόν hackers να έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες φωτογραφίες και εικόνες.

Αν έχετε κάποιο ευαίσθητο περιεχόμενο που θέλετε να προστατεύσετε, μπορείτε να κάνετε λήψη του Nude δωρεάν. Ωστόσο, θα χρεωθείτε με μηνιαία αμοιβή 0,99 € για τη χρήση της υπηρεσίας.

Λήψη εφαρμογής Εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !