Η Google κανει δύσκολο το έργο για την αναζήτηση εφαρμογών του ios στα αποτελέσματα αναζήτησης!

0
Τις τελευταίες ημέρες, πολλοί άνθρωποι έχουν παρατηρήσει ότι οι άμεσες συνδέσεις με εφαρμογές iOS για συναφή ερωτήματα αναζήτησης δεν εμφανίζονται στα πρώτα αποτελέσματα της σελίδας αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης Google.Ενώ υπάρχουν πολλά κανάλια όπως το App Store, το Appshopper.com κλπ. Για να ανακαλύψετε εφαρμογές, η αναζήτηση Google είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους που βρίσκουν οι χρήστες εφαρμογές.

Υπάρχουν πολλά άλλα ερωτήματα αναζήτησης που παρουσιάζουν παρόμοια συμπεριφορά. Αυτό που είναι παράξενο είναι ότι παρόμοιες αναζητήσεις για τις ίδιες τις εφαρμογές της Google επιστρέφουν τη διεύθυνση URL του iTunes ως το κορυφαίο ή το δεύτερο αποτέλεσμα. Ακόμη,είναι το γεγονός ότι τα αποτελέσματα της Google δείχνουν εναλλακτικές τοποθεσίες λήψης όπως το Softonic και το CNET, ή χειρότερα, οι ιστότοποι που φιλοξενούν πειρατικές εφαρμογές, στην πρώτη σελίδα, πάνω από τους άμεσους συνδέσμους προς τις εφαρμογές.

Η Google διαθέτει επίσης μια ξεχωριστή ενότητα " Αναζήτηση εφαρμογών " στον ιστότοπό της, η οποία είχε νωρίτερα την επιλογή να εμφανίζει μόνο εφαρμογές iOS . Παραδόξως, αυτή η επιλογή δεν φαίνεται να είναι ζωντανή τώρα, καθώς η λειτουργία προσφέρει φίλτρα μόνο για εφαρμογές Android και Windows Phone.Η Google έχει δώσει την ακόλουθη δήλωση στη μηχανή αναζήτησης :

"Έχουμε προβλήματα με τη λήψη σελίδων από τους διακομιστές ιστού του iTunes και, ως αποτέλεσμα, μερικά άτομα ίσως αντιμετώπισαν προβλήματα εύρεσης εφαρμογών iTunes στην αναζήτηση εύκολα. Συνεργαζόμαστε με την ομάδα εκεί για να εξασφαλίσουμε ότι οι χρήστες μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν."

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !