Το iOS 11 θα βελτιώσει δραματικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε όλα τα iPhone

0
Το iOS 11 φέρνει μια σειρά από νέες λειτουργίες και βελτιώσεις τόσο για το iPhone όσο και για το iPad. Όμως, η νέα έκδοση λογισμικού, που είναι τώρα εγκατεστημένη σε περίπου 60% συμβατών συσκευών, έχει ένα σημαντικό ζήτημα σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Μόνο η Apple μπορεί να προσφέρει το είδος των βελτιώσεων του iOS που θα βελτιώσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο iPhone και φαίνεται ότι η πρώτη σημαντική ενημέρωση του iOS θα έχει σημαντικά κέρδη από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.Η Apple βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα τελικά στάδια της δοκιμής του iOS 11.1 και φέρνει τεράστιες βελτιώσεις στην μπαταρία.

Στο iOS 11.0.3, η μπαταρία "χάνετε" λιγότερο από πέντε ώρες συνεχούς χρήσης της οθόνης, ενώ το iPhone 6 Plus προσφέρει πραγματικά καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.Στο iOS 11.1 beta 4, κάθε τηλέφωνο κερδίζει οπουδήποτε μεταξύ δύο ωρών και σχεδόν τεσσάρων ωρών ζωής της μπαταρίας.Το iPhone 8 Plus είναι ο μεγάλος νικητής εδώ, κερδίζοντας περίπου τέσσερις ώρες επιπλέον οθόνης.

Το iOS 11 αποβάλλει τη ζωή της μπαταρίας στα iPhones πολύ πιο γρήγορα από ό, τι θα περίμενε κανείς και ενώ υπάρχουν ανεπίσημες διορθώσεις. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !