Πώς να προγραμματίσετε ψεύτικες εισερχόμενες κλήσεις στο iPhone

1
Ας το παραδεχτούμε, όλοι καταλήξαμε σε αμήχανες καταστάσεις όπου πρέπει να συνεχίσουμε με μια συνομιλία απρόθυμα.

Στον σημερινό κόσμο, οι άνθρωποι προσπαθούν συνήθως να αποφεύγουν τέτοιες καταστάσεις με τη βοήθεια των smartphones τους.Ωστόσο, η φραγή μιας κλήσης δεν είναι τόσο εύκολη όσο ακούγεται, δηλαδή εάν δεν γνωρίζετε τα σωστά εργαλεία. Λοιπόν, με τις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες μπορείτε να το κάνετε πιο ρεαλιστικό.Αν έχετε iPhone, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προγραμματίσετε ψεύτικες κλήσεις και να κάνετε το τηλέφωνό σας να χτυπήσει. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να προγραμματίσετε ψεύτικες εισερχόμενες κλήσεις στο iPhone:

Θα χρησιμοποιήσουμε το spoof call μια από τις πολλές εφαρμογές τρίτων που είναι διαθέσιμες στο App Store για να προγραμματίσετε μια ψεύτικη εισερχόμενη κλήση στο iPhone σας.μια από τις πολλές εφαρμογές τρίτων που είναι διαθέσιμες στο App Store για να προγραμματίσετε μια ψεύτικη εισερχόμενη κλήση στο iPhone σας.

Όταν κατέβει η εφαρμογή και την ανοίξετε θα δείτε το κύριο μενού που εμφανίζει διάφορες επιλογές για την ψεύτικη κλήση.

1) Χρόνος: θα είστε σε θέση να προγραμματίσετε την ώρα για να λάβετε την ψεύτικη κλήση. Από προεπιλογή, έχει οριστεί σε "3 δευτερόλεπτα αργότερα". Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε οπουδήποτε μεταξύ 3 δευτερολέπτων και μιας ώρας.

2) Καλούντας: μπορείτε να πληκτρολογήσετε το όνομα του ψεύτικου καλούντος που θα εμφανιστεί στην οθόνη. Λοιπόν, για να το πάρετε περαιτέρω, μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε και να ορίσετε τον ήχο κλήσης για την ψεύτικη κλήση επιλέγοντας "Ringtone & Vibration" στο κυρίως μενού.

3) Φωνή: οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν από τρεις διαφορετικές φωνές για την ψεύτικη κλήση. Εάν δεν ενδιαφέρεστε για κανένα, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε "Κανένας" για την κλήση που προγραμματίζετε.Επίσης μπορείτε να ηχογραφήσετε κάποιον να μιλά η κι εσείς οι ίδιοι ώστε να το ακούσετε την ώρα που θα σηκώσετε την κλήση.

4) Wallpaper: Τέλος, μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε το φόντο που θα πρέπει να εμφανίζεται μετά το τέλος της κλήσης

Αφού ρυθμίσετε τα πάντα, επιστρέψτε στο κύριο μενού της εφαρμογής και απλά πατήστε το κουμπί "Έναρξη κλήσης" για να προγραμματίσετε την ψευτικη εισερχόμενη κλήση.Στο βίντεο που ακολουθεί,βλέπουμε όλα τα παραπάνω βήματα,αλλά και την ψεύτικη εισερχόμενη κληση.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !