Η Qualcomm ζητά να απαγορευτεί η πώληση του iPhone στην Κίνα

0
Η διαμάχη της Apple και της Qualcomm έχει φθάσει σε ένα νέο επίπεδο, αναφέρει σήμερα το Bloomberg.

Η εταιρεία που κατασκευάζει τσιπ η Qualcomm κατέθεσε αγωγή στο δικαστήριο του Πεκίνου, το οποίο εξετάζει περιπτώσεις παράβασης πνευματικής ιδιοκτησίας, απαιτώντας την απαγόρευση της πώλησης και παραγωγής όλων των μοντέλων iPhone.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, η Qualcomm ισχυρίζεται ότι η Apple παραβιάζει τις ευρεσιτεχνίες της. Η εκπρόσωπος της Qualcomm Christine Trimble δήλωσε ότι "η Apple χρησιμοποιεί τεχνολογίες που δημιουργούνται από την Qualcomm και δεν πληρώνει γι αυτες".
Οι δύο εταιρείες πολέμησαν στο δικαστήριο για το μεγαλύτερο μέρος του 2017, με την Apple να καταθέτει μήνυση εναντίον της πως καταχράται τη δεσπόζουσα θέση στην αγορά, απαιτώντας πολύ υψηλό τέλος για τη χρήση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της.
Στον αντίποδα η Qualcomm ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία Force Touch, καθώς και τα συστήματα διαχείρισης ισχύος για συσκευές που χρησιμοποιεί η Apple είναι δικες της εφευρέσεις που ποτε δεν πλήρωσε η Apple και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί.
Η συνεχεια θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα στις αίθουσες των δικαστηρίων.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !