Το πολυαναμενόμενο νέο Skype για επιφάνεια εργασίας κυκλοφορεί σήμερα και είναι γεμάτο από συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά

0
Η εταιρεία ανανέωσε ήδη την εφαρμογή iOS στις αρχές του έτους και το νέο Skype για επιφάνεια εργασίας είναι πολύ αισθητικά παρόμοιο. Μοιράζεται επίσης την προσοχή της εφαρμογής iOS στην κοινωνική δικτύωση και την κοινή χρήση περιεχομένου.

Το Skype για επιτραπέζιους υπολογιστές έχει διατηρήσει όλες τις λειτουργίες που απολαμβάνουν οι χρήστες, αλλά σύμφωνα με την ομάδα τύπου του Skype έχουν επίσης προστεθεί οι παρακάτω βελτιώσεις και λειτουργίες με βάση τα σχόλια των πελατών:

1) Προσαρμοστέα θέματα: Στο νέο Skype για επιφάνεια εργασίας, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα χρώμα και ένα θέμα για τη διεπαφή σας που θα αντικατοπτρίζει τη διάθεση, την προσωπικότητα ή την ώρα της ημέρας.

2) Λίστα συζήτησης: Μπορείτε να οργανώσετε τη λίστα επαφών του Skype κατά ώρα, μη αναγνωσμένο ή κατάστασης. Μπορείτε επίσης να καρφώσετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους ή ομάδες έτσι ώστε να είναι πάντα εύκολα προσβάσιμοι όταν πρέπει να είστε σε επαφή μαζί τους. Για να κάνετε τα πράγματα πιο όμορφα για τον εαυτό σας οπτικά, μπορείτε να αλλάξετε την προβολή λίστας συνομιλιών από τυπικό σε συμπαγές ή να την συμπτύξετε πλήρως, για να εστιάσετε περισσότερο στο περιεχόμενό σας.

3) Cloud-based: Η ανταλλαγή αρχείων, φωτογραφιών και βίντεο είναι αρκετά ανώδυνη. Μπορείτε να στείλετε έως και 300 MB περιεχομένου μέσω του Skype, μεταφέροντας απλά το αρχείο στην συνομιλία σας. Το Skype χρησιμοποιεί επίσης λιγότερη ισχύ μπαταρίας.

4) Λειτουργικότητα μεταξύ συσκευών : Το Skype λειτουργεί τώρα σε πολλές συσκευές, όπως το smartphone, τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, το Xbox, τα έξυπνα ηχεία σας και πολλά άλλα. Εξαιτίας αυτού, τα μηνύματά σας και το περιεχόμενό σας θα είναι διαθέσιμα οπουδήποτε έχετε εγκαταστήσει το Skype.

5) Πίνακας ειδοποιήσεων: Στο νέο Skype για επιφάνεια εργασίας μπορείτε τώρα να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του κουδουνιού στην επάνω δεξιά γωνία της λίστας συνομιλίας σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ειδοποιήσεων. Από αυτή την κεντρική θέση, θα δείτε αντιδράσεις στα μηνύματά σας, @ μηνύματα στις ομαδικές συνομιλίες ή αν κάποιος σας έχει αναφέρει. Αφού κάνετε αυτό, μπορείτε να μεταβείτε σε οποιαδήποτε συνομιλία για την οποία ειδοποιήσατε κάνοντας κλικ στον πίνακα.

6) Γκαλερί μέσων συνομιλίας: Όπως μπορείτε να περιηγηθείτε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που έχετε στείλει σε μια επαφή στο iMessage, μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο που έχετε στείλει ή λάβει σε μια συνομιλία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στην επιλογή Γκαλερί για να δείτε μέσα μαζικής ενημέρωσης, συνδέσμους και αρχεία - μπορείτε ακόμη να τα ταξινομήσετε ανά τύπο.

7) Απαντήσεις: Εύκολα να εκφράσετε πώς αισθάνεστε απαντώντας σε μηνύματα σε συνομιλίες ή σε βιντεοκλήσεις. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο αντίδρασης, ώστε όλοι να γνωρίζουν πώς αισθάνεστε (σκεφτείτε να στέλνετε πρόσωπα χαμόγελα και καρδιές κατά τη διάρκεια ζωντανών ροών βίντεο σε άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων).

8) @mentions: Μπορείτε τώρα να προσθέσετε ετικέτες σε άτομα σε ομαδικές συνομιλίες. Απλά πληκτρολογήστε το σύμβολο @ ακολουθούμενο από το όνομά τους και θα μπορείτε να τους στείλετε μια ειδοποίηση ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν εύκολα στο μήνυμα.

9) Ενημερώσεις κατάστασης: Με το νέο Skype για επιφάνεια εργασίας, μπορείτε να αφήσετε τις επαφές σας να γνωρίζουν πότε είστε και δεν έχετε πρόσβαση στη συζήτηση αλλάζοντας την παρουσία σας ή να ρυθμίσετε ένα μήνυμα διάθεσης για να μοιραστείτε τι συμβαίνει (δηλαδή, απασχολημένος ακούγοντας το αγαπημένο μου podcast δεξιά τώρα, συγγνώμη!).

10) Μποτς: Όπως και στο Skype για το iOS, τα bots όπως το Scoop και το Hipmunk θα είναι πλέον στο desktop client του Skype για να σας βοηθήσουν να κάνετε σχέδια και να είστε ενημερωμένοι. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα από την εξεύρεση τιμών και επιλογών καθισμάτων με το bot StubHub για να προγραμματίσετε μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο με το bot .   

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !