Το νέο χαρακτηριστικό Superzoom του Instagram👍

0
Το Instagram είναι μια εφαρμογή κοινωνικών μέσων που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή τους, να προσθέτουν λεζάντες, να επεξεργάζονται τα φίλτρα, να τροποποιούν τις ρυθμίσεις, να αλληλεπιδρούν με άλλους και να εξερευνούν.

Το Superzoom όπως λέγεται είναι το τελευταίο χαρακτηριστικό του ιστορικού Instagram για την εφαρμογή που συνοδεύει λειτουργίες όπως Boomerang, Rewind, Hands-free και Live Mode.Επισημάνετε το εργαλείο στην κάμερα ιστορίας, επιλέξτε την κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός ή προς τα πίσω και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί. Εάν πατήσετε μία φορά θα δημιουργήσετε ένα Superzoom 3 δευτερολέπτων. μπορείτε να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο για να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο.

Εάν διαθέτετε έναν δημόσιο λογαριασμό Insta, θα μπορείτε τώρα να επιλέξετε ποιος μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις σας. Σύμφωνα με το Instagram, αυτό μπορεί να σημαίνει όλους ή ομάδες ανθρώπων, όπως μόνο οι οπαδοί σας ή μόνο οι άνθρωποι που ακολουθείτε. Επιπλέον, αν ο λογαριασμός σας είναι δημόσιος ή ιδιωτικός, θα μπορείτε να αποκλείετε οποιοδήποτε άτομο να σχολιάζει τις αναρτήσεις σας. Η εταιρεία επεκτείνει επίσης το φίλτρο επιθετικών σχόλιών της (το οποίο ξεκίνησε τον Ιούνιο και απλώς εργάστηκε για αγγλικά σχόλια) για να συμπεριλάβει τα αραβικά, τα γαλλικά, τα γερμανικά και τα πορτογαλικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !