Πώς μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi με κοινή χρήση Wi-Fi στο iOS 11

0
Το iOS 11 έφερε μαζί του μια δέσμη νέων και συναρπαστικών χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένου ενός επανασχεδιασμένου περιβάλλοντος χρήστη, επαυξημένης πραγματικότητας και βελτιωμένου multitasking. Ωστόσο, ένα από τα λιγότερο γνωστά, αλλά πολύ δροσερά χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στο iOS 11 είναι η κοινή χρήση Wi-Fi. Αυτό σας επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα τον κωδικό σας Wi-Fi με μια άλλη συσκευή iOS 11 απλά φέρνοντας τις δύο συσκευές δίπλα στην άλλη.

Αυτή η λειτουργία είναι πολύ χρήσιμη για την κοινή χρήση του κωδικού πρόσβασης Wi-Fi με τους φίλους σας, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείτε έναν πιθανώς μακρύ κωδικό πρόσβασης ή να τους πείτε ποιος είναι ο κωδικός πρόσβασης. Λειτουργεί με τα iPhones, iPads και το iPod touch, εφόσον και οι δύο συσκευές εκτελούν iOS 11.0 ή νεότερη έκδοση.

1) Ανοίξτε την εφαρμογή ρυθμίσεων στη συσκευή που θέλετε να συνδεθείτε στο δίκτυο και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα Wi-Fi.

2) Πατήστε το δίκτυο Wi-Fi στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε και ότι η άλλη συσκευή iOS 11 είναι ήδη συνδεδεμένη. Αυτό θα πρέπει να εμφανίσει την οθόνη εισαγωγής κωδικού πρόσβασης.

3) Βεβαιώνοντας ότι η άλλη συσκευή ξεκλειδώνεται, φέρτε τις δύο συσκευές δίπλα στην άλλη.

4) Όλα λειτουργούν σωστά, η συσκευή που είναι ήδη συνδεδεμένη θα πρέπει να εμφανίζει ένα αναδυόμενο παράθυρο με το ερώτημα εάν θέλετε να μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi με την άλλη συσκευή.

5) Πατήστε το κουμπί "Κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης" στο κάτω μέρος για να στείλετε τον κωδικό πρόσβασης στην άλλη συσκευή. Θα πρέπει τώρα να εισαγάγετε αυτόματα τον κωδικό πρόσβασης και να συνδεθείτε στο δίκτυο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !