Το BigBoss Cydia Source θα φιλοξενεί θέματα εκτός από tweaks

0
Το BigBoss είναι μακράν το μεγαλύτερο προεπιλεγμένο αποθετήριο του Cydia. Παραδόξως, φιλοξενεί μόνο jailbreak tweaks, όχι θέματα.Ωστόσο, τώρα θα αρχίσουν να φιλοξενούν και θέματα. Ο διαχειριστής του BigBoss, Optimo, επιβεβαίωσε αυτή την εξέλιξη.


Αυτή η πηγή υπήρξε μέρος της σκηνής jailbreak για πάνω από 10 χρόνια και δεν φιλοξενεί ακόμα κάποιο θέμα. Έτσι, εάν είστε προγραμματιστής θεμάτων, μπορείτε τώρα να αρχίσετε να ανεβάζετε δωρεάν τα πακέτα σας στο BigBoss.Οι προγραμματιστές θα πρέπει να ακολουθήσουν την τυπική διαδικασία υποβολής πακέτων. Μόλις υποβάλετε ένα θέμα, οι διαχειριστές αποθετηρίων θα το εγκρίνουν μετά από μια περίοδο 2-3 εβδομάδων, ανάλογα με τον τρέχοντα φόρτο εργασίας τους.

Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαν να δημιουργήσουν έναν ξεχωριστό προορισμό ειδικά για τη φιλοξενία θεμάτων. Για παράδειγμα, μια διαφορετική διεύθυνση μέσα στο repo είναι σίγουρα εφικτή. Εάν αυτό δεν συμβεί, θα οδηγήσει σε πολλή ακαταστασία μέσα στο repo.

Όπως γνωρίζετε ήδη, τα αποθετήρια ModMyi και MacCiti έκλεισαν.Αυτές οι προεπιλεγμένες πηγές φιλοξένησαν τη μεγαλύτερη συλλογή θεμάτων Anemone.Ευτυχώς, ο Optimo ήρθε στο προσκήνιο και άνοιξε το χώρο αποθήκευσης BigBoss για προγραμματιστές θεμάτων.Επιπλέον, είναι επίσης η μόνη προεπιλεγμένη πηγή που λειτουργεί αυτήν τη στιγμή, επομένως ήταν πολύ σημαντικό να παρέχετε ένα κατάστημα φόρτωσης πακέτων στους προγραμματιστές.

Ορισμένοι προγραμματιστές στρέφονται επίσης γύρω από την ιδέα της δημιουργίας μιας νέας προεπιλεγμένης πηγής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !