Ο χάκερ Francisco Alonso δουλεύει για ένα δημόσιο jailbreak στο ios 11

1
Ο Francisco Alonso εργάζεται για νεο jailbreak και θέλει να αποφασίσει ένα κωδικό όνομα για το εργαλείο του.

Ο Luca Todesco, ο υπεύθυνος ανάπτυξης του jailbreak του Yalu, απάντησε σε ένα tweet του Alonso, δίνοντάς του περισσότερη αξιοπιστία.Πριν από μερικές ώρες έστειλε επίσης ένα tweet λέγοντας ότι απαιτείται ένα iPhone X στο iOS 11.1.2 για να δοκιμάσει κάτι αφού κυκλοφόρησε χθες από την Apple.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Francisco Alonso είναι ένας πολύ ταλαντούχος ισπανός χάκερ και έχει δημοσιεύσει πολλά έργα σχετικά με την πειρατεία και την έρευνα ασφάλειας.Είναι σεβαστός στην ερευνητική κοινότητα ασφαλείας και έχει παρακολουθήσει επίσης πολλά συνέδρια. Το 2016, η Apple κάλεσε τον Alonso μαζί με τον Luca Todesco για να συζητήσουν την ασφάλεια του ios.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο χάκερ δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας ή τη συμβατότητα. Ακόμη και πριν ο κόσμος μπορέσει να του ζητήσει τίποτα, απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !