Keen Lab - Νέο Jailbreak στο Iphone X με ios 11

0
Ο Liang Chen, γνωστός χάκερ και μέλος του KeenLab, το έκανε και πάλι! Πρόσφατα επέδειξε ένα iPhone με jailbreak για iOS 11.1.1.

Ο Chen απέδειξε το jailbreak του iOS 11 στο συνέδριο ασφάλειας POC2017 στη Σεούλ της Κορέας . Είναι ενδιαφέρον ότι η διάσκεψη αυτή επικεντρώνεται στην ερευνητική κοινότητα στον τομέα της ασφάλειας και δεν μοιράζεται εκμεταλλεύσεις με εταιρείες δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σε αυτήν την επίδειξη, χρησιμοποιεί την ίδια εφαρμογή jailbreak που χρησιμοποίησε στο jb του 10.3.2 και iOS 11 developer beta. Η συσκευή που χρησιμοποιείται είναι ένα iPhone X που τρέχει την πιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού iOS 11.1.1.

Εάν δημοσιοποιήσουν τα κατορθώματα ή τα τρωτά σημεία ασφαλείας τους, θα ανοίξουν το δρόμο για μελλοντική ανάπτυξη του jailbreak για iOS 11. Το KeenLab είναι ιδιωτική ερευνητική ομάδα ασφάλειας και όχι ομάδα ανάπτυξης jailbreak. Δουλεύουν για χρήματα και δεν απελευθερώνουν τίποτα για την κοινότητα του jailbreak.

Παρακολουθήστε το βίντεο....







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !