Τα ModMyi και MacCiti Cydia Repos είναι πλέον νεκρά!

0
Μετά από 10 χρόνια λειτουργίας και αφού το jailbreak έχει σχεδόν πεθάνει δύο προεπιλεγμένα repo, το ModMyi και MacCiti κλείνουν. Το κόστος του διακομιστή ήταν πολύ υψηλό για να είναι κερδοφόρο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κλείνουν τα repo.

Modmyi
Ο Saurik είναι ο νέος ιδιοκτήτης αυτού του repo (πριν από ενα μήνα) και θα το διατηρήσει ο ίδιος από δω και πέρα. Όλα τα πακέτα και το περιεχόμενο της πηγής θα παραμείνουν σε αρχειοθετημένη κατάσταση.Το ModMyi έχει πλέον επανασχεδιαστεί ως βασική τεχνολογία στα Windows και το modding ιστοσελίδων. Δεν θα επικεντρωθούν πλέον αποκλειστικά στο jailbreaking του ios.Ο νέος συντάκτης, Dennis Bednarz, είναι ειδικός στα Windows και δεν είναι ειδικός στο jailbreak. Επιπλέον, η νέα ομάδα δεν έχει καν jailbreak, όλοι είναι χρήστες Android ή Windows.Μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση σε όλα τα παλαιότερα πακέτα και στις προηγούμενες αγορές σας σε αυτήν την πηγή.Οι νέες μεταφορτώσεις πακέτων από προγραμματιστές tweak δεν θα λειτουργήσουν.

Macciti
Ο διαχειριστής της MacCiti δεν έχει δώσει ακόμη εύλογη αιτία για το κλείσιμο του repoα λλα πληροφορίες αναφέρουν πως θα ασχοληθεί με το λειτουργικό Android. Ο ιστότοπός τους τώρα ανακατευθύνεται στο BigBoss. Όλα τα πακέτα και οι περιγραφές του Debian είναι επίσης κατεστραμμένα και δεν θα λειτουργούν πλέον.Το repo BigBoss δεν δέχεται υποβολές θεμάτων από προγραμματιστές. Έτσι, αυτό είναι ένα τεράστιο πλήγμα για την κοινότητα θεμάτων του ios επειδή αυτή η πηγή φιλοξένησε πολλά θέματα Anemone.Οι λήψεις δεν είναι πλέον δυνατές αλλά τα πακέτα μπορούν ακόμα να "τραβηχτούν" από την πηγή.Οι μεταφορτώσεις ανά προγραμματιστές θέματος και tweak δεν θα λειτουργούν πλέον.

Είναι λοιπόν προφανώς λυπηρό το γεγονός ότι αυτές οι καταπληκτικές πηγές είναι εκτός σύνδεσης μετά από σχεδόν δέκα χρόνια.Αυτό αποτελεί επίσης μια μεγάλη ευκαιρία για όποιον θέλει να εισέλθει στη σκηνή jailbreak και να ξεκινήσει τη δική του πηγή Cydia.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !