Δείτε τα 6 παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε από το κινητό σας και ας μην τα έχετε κατεβάσει

1
Όπως γνωρίζετε, η αναζήτηση της Google είναι γεμάτη με πολλές εκπλήξεις. Λίγα άτομα γνωρίζουν, πως σας επιτρέπει όχι μόνο να βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες στο διαδίκτυο αλλά και να παίζετε συναρπαστικά παιχνίδια απευθείας στη μηχανή αναζήτησης χωρίς να χρειάζεται να κάνετε λήψη εφαρμογών.  


Πάμε να δούμε με ποια παιχνίδια μπορειτε να σκοτώνετε το χρόνο σας παίζοντας και το μόνο που χρειαζόσαστε είναι να αποθηκεύσετε το σύνδεσμο.

"Soliter" ("Πασιέντζα")
 

Ένα από τα παιχνίδια στα οποία μπορείτε να παίξετε απευθείας στη μηχανή αναζήτησης, χωρίς να πάτε σε κανένα site, είναι το Solitaire, ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια. Το παιχνίδι καρτών ενός παίκτη είναι ακριβώς το ίδιο με το κλασικό "Solitaire" , το οποίο είναι εξοικειωμένο με τους χρήστες των Windows.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση "Google" του παιχνιδιού λειτουργεί καλά σε κινητές συσκευές. Για να παίξετε, απλά πρέπει να πληκτρολογήσετε τη λέξη "Πασιέντζα" στην αναζήτηση Google.


Tic-tac-toe



Η αναζήτηση Google προσφέρει πολλά επίπεδα στο παιχνίδι Tic-Tac-Toe - από το πιο εύκολο στο "πολύ δύσκολο". Μπορείτε να επιλέξετε, παρά να παίξετε, σταυρούς ή μηδενικά, αλλά να θυμάστε ότι οι σταυροί αρχίζουν πρώτα. Σε αντίθεση με την πασιέντζα, αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για δύο παίκτες, ώστε να μπορείτε να παίξετε με έναν συνάδελφό ή έναν φίλο στον ίδιο υπολογιστή η την ίδια συσκευή.

 Συμβουλή: σε μέρη σε αυτό το παιχνίδι είναι καλύτερα να παίξετε σε μια μεγάλη οθόνη πλάσματος, μετατρέποντας τη διασκέδαση των παιδιών σε μια πραγματική μάχη. Για να παίξετε, απλά εισάγετε στην αναζήτηση της Google "Tic-tac-toe" .


"Φίδι"

Κλασικό στον κόσμο των κινητών παιχνιδιών. Στο ανατολικό ημερολόγιο, το 2013 ήταν η χρονιά του φιδιού, και προς τιμήν αυτού, η Google ξεκίνησε την έκδοση του Snake, προσθέτοντας αρκετές βελτιώσεις.

Για να ελέγξετε το φίδι πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα με τα βέλη. Πρέπει να τροφοδοτήσετε το φίδι με τροφή, αλλά προσέξτε  για το τι έρχεται στο δρόμο του. Κάποια τρόφιμα θα επιτρέψουν στο φίδι να αναπτυχθεί γρηγορότερα, και καποια άλλα, το αντίθετο, πιο αργά. Μην καταπιείτε δυναμίτη!

Δυστυχώς, αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να αναπαραχθεί στην οθόνη μιας κινητής συσκευής.

Για να παίξετε, πηγαίνετε στη σελίδα του παιχνιδιού .

Atari Breakout


Ένα παιχνίδι arcade, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πρέπει να σπάσετε έναν τοίχο από τούβλα με τη βοήθεια μιας μπάλας, δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα. Οι προγραμματιστές παιχνιδιών εξακολουθούν να δημιουργούν τις δικές τους εκδόσεις του κλασσικού παιχνιδιού και η Google δεν αποτελεί εξαίρεση.

Για να παίξετε, πρέπει να εισάγετε το Atari Breakout στο Google Images. Όλες οι φωτογραφίες θα μετατραπούν σε τοίχο από τούβλα και στο κάτω μέρος της οθόνης θα εμφανιστεί μια μπάλα και μια ρακέτα. Χρησιμοποιήστε την μπάλα για να σπάσετε τον τοίχο και μην την αφήσετε να πέσει χτυπώντας με μια ρακέτα. Μπορείτε να παίξετε το Atari Breakout τόσο σε έναν υπολογιστή όσο και σε μια κινητή συσκευή, αλλά σε έναν υπολογιστή,  θα είναι ωστόσο,  πιο ενδιαφέρον.

Google a Day

Το παιχνίδι βασίζεται στην ικανότητα του χρήστη να εντοπίζει γρήγορα τις απαραίτητες πληροφορίες σε μια μηχανή αναζήτησης.
Αν θέλετε να παίξετε, πηγαίνετε στο Google a day , όπου εμφανίζονται τρεις νέες ερωτήσεις καθημερινά. Ο ιστότοπος έχει ένα παράθυρο χωρισμένο σε δύο μέρη. Μια ερώτηση είναι γραμμένη στο κάτω μέρος και μια αναζήτηση Google βρίσκεται στην κορυφή. Αφού διαβάσετε την ερώτηση, χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά για αποτελεσματική αναζήτηση.




Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Really awesome post, I like to read your post very much. Thanks a lot for sharing with us. I'll visit your blog again.

    Online market places recommend sellers who use high-quality products photos with image editing service... Clipping Expert Asia is the best photo editing company that provides image masking, background remove, clipping path, color correction, and other services.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !