Δεν φορτίζει ξαφνικά το κινητό σας; Το Αλκοόλ είναι η λύση πριν τον τεχνικό :)

2
Έχετε παρατηρήσει ξαφνικά ότι η συσκευή σας δεν μπορεί να φορτίσει; Δεν υπάρχει θέμα πανικού αλλά ηρεμίας. Σκόνη,σκόνη,σκόνη...

Με την πάροδο του χρόνου τα smartphones συλλέγουν σκόνη. Στις σχάρες των ηχείων,στο ακουστικό,στο μικρόφωνο αλλά και στην υποδοχή φόρτισης.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο λόγος για τον οποίο το τηλέφωνό σας δεν μπορεί πλέον να φορτίζεται είναι λόγω της ύπουλης σκόνης που κρύβεται μέσα στη θύρα φόρτισης. Και σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά εάν η συσκευή σας δεν έχει πέσει από κάποια ύψη ούτε έχει βυθιστεί στο νερό, ο λόγος που δεν μπορεί να φορτιστεί οφείλεται σε πυκνή σκόνη που κρύβεται μέσα στη θύρα φόρτισης.

Αυτό γίνετε όταν την νύχτα που κοιμόμαστε και αφήνουμε την συσκευή μας,η σκόνη συγκεντρώνεται και συσσωρέυεται εκτός απο το πάνω και κάτω μέρος της συσκευής,αλλά και στην υποδοχή φόρτισης. Αυτό συμβαίνει και όταν η συσκευή βρίσκεται στην τσέπη μας,σε κάποια τσάντα,συρτάρια ή και σε κάποιο σκονισμένο τραπέζι.

1) Πάρτε ένα μικρό κομμάτι βαμβακιού και βρέξτε το με αλκοόλ.

2) Στην συνέχεια πάρτε ενα τσιμπιδάκι και πιάστε το βρεγμένο βαμβάκι και σφίξτε το προσεκτικά μέσα στην θύρα φόρτισης για να την καθαρίσετε.

3) Κάνετε το ίδιο και στην εξωτερική πλευρά της θύρας.

4) Επαναλάβετε 3-4 φορές την παραπάνω διαδικασία με διαφορετικό κομμάτι βαμβακιού μέχρι να δείτε ότι είναι απόλυτα καθαρή η θύρα από την σκόνη.

Ίσως να εκπλαγείτε με την βρωμιά που θα δείτε στο τέλος. Αφού τελειώσετε με το καθάρισμα,δοκιμάστε να φορτίσετε ξανά την συσκευή σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αφού καθαρίσετε τη θύρα φόρτισης, το τηλέφωνο αρχίζει ξανά να φορτίζεται.

Προσοχη: Όχι νερό,απλά αλκοόλ 👍

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !