Λύθηκε το πρόβλημα με το κρασάρισμα των τρίτων εφαρμογών στο Ios

4
Ευχάριστα τα νέα για τους χρήστες της ios συσκευής και συγκεκριμένα για τους χρήστες που έχουν jailbreak στην συσκευή τους. 
Ξέρουμε ότι ανέκαθεν η apple δεν δεχόταν κάποιος να έχει κάποια τρίτη εφαρμογή στην ios συσκευή,την οποία θα κατέβαζε από κάποιο cydia alternative. Ξέρουμε επίσης ότι για να έχουμε κάποια τρίτη εφαρμογή στην ios συσκευή,θα πρέπει να εμπιστευόμαστε κάποιον δημιουργό με αποτέλεσμα να δεχόμαστε κάποιο προφίλ ώστε μετά να μπορούμε να τρέξουμε την τρίτη εφαρμογή που έχουμε κατεβάσει.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το θέμα είναι ότι μετά απο κάποιες μέρες το προφίλ που έχουμε εμπιστευτεί ώστε να τρέξει η τρίτη εφαρμογή,ληγει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η τρίτη εφαρμογή να σταματά να "δουλέυει" και έτσι δεν μπορούμε να την ξανά χρησιμοποιήσουμε. Το επόμενο βήμα είναι να σβήσουμε την εφαρμογή και να την ξανά κατεβάσουμε και ξανά να εμπιστευτούμε τον δημιουργό ώστε η εφαρμογή να ειναι οκ ξανά.

Ήρθε η ώρα να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το βάσανο :) Δεν θα αναφερθώ στο Re-provision(tweak που ανανεώνει τις τρίτες εφαρμογές),αλλά σε ένα νέο tweak το οποίο μας βοηθά ωστε να μην εμπιστευόμαστε ποτέ κάποιον δημιουργό σε κάποια τρίτη εφαρμογή και επίσης να μην ξανά κρασάρει κάποια τρίτη εφαρμογή.

Το καλό είναι ότι μπορούν να το έχουν οι συσκευες οι οποίες έχουν jailbreak. Το κακό είναι το αντίστροφο. Το tweak "antirevoke" που κάνει αυτό που σας έγραψα λίγο πιο πάνω δεν θα το κατεβάσετε μέσα απο το cydia (περίεργο ε; :) ) και ο χειρισμός του είναι πολύ απλός...


Στο παρακάτω βίντεο υπάρχει η διαδικασία απόκτησης του tweak ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο από το "κρασάρισμα" των τρίτων εφαρμογών.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Το σωστό θα ήταν να γίνονται αναρτήσεις μόνο εαν είμαστε σίγουροι γι αυτό!!!
    Σε διαφορετική περίπτωση δεν αξίζει τον κόπο!!!
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διευθυνση μια χαρα ανοιγει στο σαφαρι...επισης η αναρτηση ειναι 100% σωστη,αλλιως δεν θα ανεβαινε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !