Η σκοτεινή λειτουργία μεγαλώνει τη διάρκεια της μπαταρίας σε κάποια iPhone

1
Ενημερώσατε το iPhone σας στο iOS 13 και παρατηρήσατε μια βελτίωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας;
Η σκοτεινή λειτουργία φαίνεται πως είναι η αιτία για αυτό. Όπως δείχνει ένα βίντεο από το YouTuber του PhoneBuff, η σκοτεινή λειτουργία του iOS 13 επιφέρει μια αξιοσημείωτη βελτίωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. 
Η δοκιμή που εκτελείται από τον PhoneBuff έγινε με τη χρήση ενός ρομποτικού βραχίονα, έτσι ώστε να είναι περισσότερο ακριβής η δοκιμασία. Έχει φημολογηθεί για χρόνια ότι σκοτεινή λειτουργία ή σκοτεινές ταπετσαρίες συμβάλλουν στη βελτίωση της διάρκειας ζωής των μπαταριών των συσκευών που διαθέτουν οθόνη OLED. Αυτό το βίντεο αποδεικνύει πολύ καλά αυτό το σημείο. Ο YouTuber χρησιμοποίησε ένα iPhone XS το οποίο έχει οθόνη OLED 5,8 ιντσών.

Για πόσο διαφορά εδώ μιλάμε εδώ; Αρκετά μεγάλη αφού μετά από περίπου 4 ώρες δοκιμών, το iPhone XS με ενεργοποιημένη τη σκοτεινή λειτουργία είχε φτάσει στο 71% η μπαταρία του, ενώ με τη λειτουργία του λευκού είχε μειωθεί σε 56% μια διαφορά 14%!

Όταν το iPhone XS με ενεργοποιημένη τη λειτουργία φωτισμού έσβησε, η λειτουργία του XS με σκοτεινό τρόπο είχε ακόμα 30% η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτό είναι αρκετά καλό για άλλες λίγες ακόμη ώρες χρήσης.

Ενώ περίμενα το iPhone XS με σκοτεινό τρόπο να υπάρχει μια μικρή διαφορα, δεν περίμενα το χάσμα να είναι τόσο μεγάλο. Αυτό δείχνει απλά ότι εάν έχετε ένα iPhone με οθόνη OLED όπως το iPhone X, το iPhone XS ή το iPhone 11 Pro, θα πρέπει πραγματικά να χρησιμοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία για μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Δυστυχώς, για τα iPhones με οθόνη LCD όπως το iPhone 11 ή το iPhone XR, η διαφορά δεν πρόκειται να είναι τόσο μεγάλη.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. παντος και στο se που εχω στην κατοχη μου η αυτονομια του εχει βελτιωθει σε σχεση με πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !