Πως θα κάνετε να λειτουργήσει η εφαρμογή της Πειραιώς σε μια συσκευή με jailbreak

3


Εδώ και αρκετά χρόνια η τράπεζα Πειραιώς έχει φροντίσει να κλειδώνει η εφαρμογή της σε συσκευές που έχουν jailbreak.  Αυτό έχει κάποια βάση λογικής στο ότι μια συσκευή με jailbreak είναι ευάλωτη από τους χάκερ κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο για το καθένα, αλλά όμως δεν δίνει την επιλογή στο χρήστη να αποφασίσει κατά πόσο θέλει την προστασία αυτή.
Να σκεφτείτε τραπεζικές εφαρμογές του εξωτερικού δεν έχουν αυτό το περιορισμό η ακόμη και το Paypal  που διαχειρίζεται εκατομμύρια κάρτες από όλο το κόσμο λειτουργεί κανονικά με jailbreak.

 Εν πάση περίπτωση η κοινότητα του jailbreak κατάφερε για μια ακόμη φορά να βρει τρόπο να κάνει την εφαρμογή της Πειραιώς και όχι μόνο, να λειτουργεί κανονικά ακόμη και με jailbreak.
Ο τρόπος που κρύβεται το jailbreak και δεν το ανιχνεύει η εφαρμογή είναι σε επίπεδο ρίζας και δεν μπορεί να εντοπιστεί και θα δούμε πιο κάτω πως θα το πετύχετε.

1) Πρώτα από όλα θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας με το safari από το σύνδεσμο εδώ

2)Πατήστε το κουμπί "περισσότερες επιλογές" που υπάρχει στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. 

3)Επιλέξτε Αντιγραφή σε Filza για να αντιγράψετε το αρχείο deb στον διαχειριστή αρχείων Filza. Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει το Filza στη συσκευή σας, μεταβείτε σε αυτό το repo - https://tigisoftware.com/cydia/ - και εγκαταστήστε το.

4)Επιλέξτε το αρχείο και εγκαταστήστε το.

5) Τώρα που κάνατε την εγκατάσταση της εφαρμογής θα πρέπει να κάνετε και την εγκατάσταση αρχείων τους λεγόμενους "Δαίμονες"

Κατεβάστε το πακέτο ZIP fakevar από εδώ.

Βήμα 6 Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, ανοίξτε τη διαχείριση λήψεων του Safari και απλώς πατήστε το αρχείο ZIP για να εξαγάγετε τα περιεχόμενά του.

Βήμα 7 Ανοίξτε τον διαχειριστή αρχείων Filza και αναζητήστε το "fakevar".

Βήμα 8 Πατήστε παρατεταμένα το φάκελο fakevar  και αντιγράψτε τον.

 Βήμα 10  Μεταβείτε σε αυτήν την τοποθεσία - / var / mobile / .

Βήμα 11 Επιλέξτε την οθόνη και πατήστε Επικόλληση  για να αντιγράψετε το φάκελο στην προαναφερθείσα τοποθεσία. Μόλις αντιγράψετε το φάκελο, ανοίξτε τον και βεβαιωθείτε ότι ο φάκελος  (var / mobile / fakevar / mobile /) είναι παρών .

Βήμα 12) Τώρα Εκκινήστε την εφαρμογή τερματικού NewTerm. Εάν δεν το έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή σας, μπορείτε να το πάρετε από το repo Chariz Cydia  δωρεάν.

Βήμα 13 Στο τερματικό, εισαγάγετε su και τον κωδικό πρόσβασής σας,ο οποίος θα πρέπει να είναι alpine, εκτός και εάν τον έχετε αλλάξει.

Βήμα 14  Εκτελέστε την εντολή preperootfs          

Βήμα 15  Εκτελέστε στη συνέχεια την changerootfs & (μην ξεχάσετε να προσθέσετε το χαρακτήρα "&").

Βήμα 16  Γράψτε τώρα  disown% 1

Αυτό ήταν όλο...Τώρα θα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή από τις ρυθμίσεις και να ενεργοποιήσετε τους διακόπτες από τις εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν και συγκεκριμένα από την WinBank.

 Αν κάτι πήγε στραβά και δεν λειτουργεί ακόμη η εφαρμογή θα πρέπει να κάνετε τη διαδικασία από την αρχή η να ακολουθήσετε την  εναλλακτική επιλογή ...

 Από το ρεπό https://cydia.ichitaso.com/ κατεβάστε και κάντε εγκατάσταση το πακέτο KernBypass.

Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις και στην εφαρμογή KernBypass αφού την ενεργοποιήσετε πατήστε την επιλογή "Enable KernBypass" για να ενεργοποιήσετε αυτόματα τους "δαίμονες".
Ανοίξτε τον διακόπτη για την εφαρμογή WindBank και κάνετε μια επανεκκίνηση στη συσκευή σας.
Τώρα θα πρέπει να λειτουργεί κανονικά η εφαρμογή και φροντίστε αν το πετύχατε να μην κάνετε καμιά ενημέρωση από εδώ και πέρα.


 

 


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Με τον πρ το τροπο το εκανα δεκα φορες αλλα τιποτα,στον δευτερο τροπο το https://akusio.github.io/ δεν το βρισκει λεει οτι δεν υπαρχει.μπορεις να ανεβασεις ενα βιντεακι να δουμε πως το κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φίλε μου έχεις δίκιο δικό μου το λάθος και σε ευχαριστώ....είχα γράψει λάθος το ρεπό τώρα μπορείς να κάνεις το δεύτερο τρόπο

      Διαγραφή
  2. Στον πρώτο τροπο οταν προσπαθώ να εκτελέσω την εντολή preperootfs γραφει unknown command,με τον δευτερο τροπο η εφαρμογή κρασάρει ακόμη και οταν την δοκιμάζω σε διαφορετικές εκδόσεις της εφαρμογής.Οταν απενεργοποιώ το kernbypassd δείχνει το λογότυπο της windbank για 10 δευτερόλεπτα και κατόπιν κρασαρει οπως και πριν την εγκατάσταση του tweak.τι παει λάθος;εσυ Γιώργο το δοκίμασες και σου δουλεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !