IPHONE 4G!!!

0




Μικρότερο, λεπτότερο και... εξυπνότερο είναι το νέο iPhone, που παρουσιάστηκε σήμερα. Η νέα «έξυπνη» συσκευή ενσωματώνει μια σειρά από λειτουργίες και χαρακτηριστικά που έλειπαν από τις προηγούμενες εκδόσεις του.

Ξεκινώντας από τα… βασικά, το «iPhone 4», όπως ονομάζεται, διαθέτει και δεύτερη κάμερα, στο μπροστινό μέρος της συσκευής, η οποία είναι απαραίτητη για βιντεοκλήσεις.

Παράλληλα, ενσωματώνει (επιτέλους) φλας, το οποίο βελτιώνει την ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών και βίντεο, καλύπτοντας μια σημαντική «τρύπα» στις δυνατότητες της συσκευής, σε σχέση πάντα με τον ανταγωνισμό.

Σημαντική βελτίωση έχει γίνει και στην οθόνη του, η οποία παρουσιάστηκε με την κωδική ονομασία Retina (που σημαίνει αμφιβληστροειδής). Η ανάλυση φτάνει τα 320 pixels ανά ίντσα, φιλοδοξώντας να απεικονίσει όσα βλέπει το μάτι μας στη φύση (το μάτι βλέπει περίπου 300 pixels ανά ίντσα). Η ανάλυση και η αντίθεση είναι τέσσερις φορές καλύτερη από αυτή του iPhone 3GS.

Στο κομμάτι του σχεδιασμού, το νέο iPhone είναι κατά τι πιο τετραγωνισμένο σε σχέση με τους προκατόχους του, ενώ παράλληλα είναι κατά 24% λεπτότερο, με το πάχος του να ανέρχεται σε μόλις 9,3 χιλιοστά.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της Apple, Steve Jobs, πρόκειται για «το λεπτότερο έξυπνο τηλέφωνο του πλανήτη».

Ως προς τη συνδεσιμότητα, η συσκευή δεν εντυπωσιάζει ούτε όμως και απογοητεύει, μιας και ενσωματώνει όλους τους γνωστούς τρόπους ασύρματης επικοινωνίας.

Σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει και στη μπαταρία του νέου iPhone.

Η συσκευή επιτρέπει επτά συνεχόμενες ώρες ομιλίας (από πέντε στο 3GS) έξι ώρες πλοήγησης στο Internet μέσω 3G (από τρεις στο 3GS), 10 ώρες πλοήγησης μέσω WiFi, 10 ώρες βίντεο, 40 ώρες μουσική και 300 ώρες (ή περίπου 12 μέρες) αναμονής.

Το τρισδιάστατο γυροσκόπιο που ενσωματώνει η συσκευή βελτιώνει πολύ την εμπειρία στα παιχνίδια, ενώ παράλληλα, βοηθά πολύ στο σύστημα GPS.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !