Το Gazzetta.gr ΔΩΡΕΑΝ στο iPhone!

0





















Το κορυφαίο και πληρέστερο ελληνικό αθλητικό portal έχει πλέον και την πληρέστερη εφαρμογή για iPhone και iPod Touch καθώς είναι διαθέσιμο στο App Store για να διαβάζετε όλο το 24ωρο τα πάντα ταχύτατα και χωρίς την παραμικρή χρέωση!

Η πλούσια εφαρμογή περιλαμβάνει μια γκάμα από επιλογές για όλους τους αναγνώστες του gazzetta.gr όπως είναι η πρώτη σελίδα, τα πρωτοσέλιδα και τα οπισθόφυλλα αθλητικών και πολιτικών εφημερίδων, τα τελευταία νέα όλων των αθλημάτων τη στιγμή που γίνονται, τα νέα που διαβάστηκαν πιο πολύ απ’ όλα αλλά και εκείνα που έχουν σχολιαστεί περισσότερο αλλά και το κορυφαίο livescore για όλους τους αγώνες της ημέρας.

Παράλληλα υπάρχει ξεχωριστή σελίδα για την αγαπημένη σας ομάδα, αλλά και οι απόψεις όλων των διακεκριμένων αρθρογράφων του gazzetta.gr (Καρπετόπουλος, Νικολακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Βασιλαράς, Καζαντζόγλου, Κόλκας, Παπαδογιάννης, Βετάκης, Ασημακόπουλος).

Και το απόλυτο blogging γραμμένο απ’ ευθείας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές των ελληνικών γηπέδων, με τους Cisse, Dudu, Leonardo, Balaban, Batiste, Djuric, Agamez, Ιακωβάκη, Αφρουδάκη.
Η πρωτοπορία συνεχίζεται αφού το gazzetta.gr μάλιστα παρέχει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να διαμορφώσει εκείνος την πλοήγηση ώστε να είναι πιο «φιλική» ως προς τις προτιμήσεις του.

Η εφαρμογή θα περιλαμβάνει σύντομα και αναβαθμίσεις και θυμίζουμε όλατα αυτά... εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !