Οι… «αντίπαλοι» του νέου iPhone 4

0





Πριν από περίπου δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου παρουσιάστηκε το πολυαναμενόμενο iPhone 4 το οποίο μάλιστα έσπασε το ρεκόρ πωλήσεων νέου προϊόντος της Apple καθώς μέσα σε 3 μόλις μέρες (Πέμπτη – Σάββατο) πούλησε περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο τεμάχια.

Παράλληλα όμως με τα ευχάριστα αυτά νέα για την Apple ήρθαν και τα… (πολύ) κακά τα οποία αφορούν δύο προβλήματα της συσκευής εκ των οποίων το ένα είναι κρίσιμο.

Υπενθυμίζουμε ότι τα προβλήματα του νέου iPhone επικεντρώνονται στην οθόνη καθώς υπάρχουν κάποια κίτρινα σημεία, ενώ το δεύτερο και σημαντικότερο αφορά το σήμα του κινητού το οποίο πέφτει όποτε το κρατάει ο χρήστης.
Παρ’ όλα αυτά όμως το νέο smartphone της Apple συνεχίζει να πουλάει σαν τρελό άσχετα βέβαια με το γεγονός ότι τα παράπονα τον πελατών στο site της Apple αυξάνονται με τον ίδιο ρυθμό με τον οποίο πωλούνται.

Η Apple έχει ήδη ξεκινήσει αγώνα δρόμου για να βρει τη λύση στα συγκεκριμένα προβλήματα και όλοι αναμένουν στις επόμενες μέρες επίσημη ανακοίνωση για το τι μέλλει γενέσθαι.

Τα προβλήματα ωστόσο του νέου iPhone ευνοούν τους αντιπάλους του οι οποίοι κερδίζουν προτιμήσεις και το protothema.gr σας τους παρουσιάζει.

1. Το HTC Desire αναμφίβολα είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του iPhone 4. Το ευρωπαϊκό κινητό της Google με το παραπάνω από εντυπωσιακό λογισμικό της Android, τον μοντέρνο σχεδιασμό και την κορυφαία OLED οθόνη σίγουρα έχει όλες τις προδιαγραφές για να «πολεμίσει» στα ίσια το νέο smortphone της Apple.

2. Το Sony Ericsson Xperia X10 είναι η απάντηση της Sony Ericsson απέναντι σε Apple και Google. Εντυπωσιακός σχεδιασμός, και ένα από τα κορυφαία κινητά-mp3 που υπάρχουν. Το Xperia X10 «τρέχει» με το Android κάτι που δίνει ουσιαστικά τη δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάσουν εφαρμογές.

3. Το πολυαναμενόμενο Nokia N8 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και μέχρι τότε το «κορυφαίο» κινητό της Nokia θεωρείται το Ν900 το οποίο με το εκλεπτυσμένο του design, την εύκολη χρήση του και την δυνατότητά του να λειτουργεί σαν ένας μικρός υπολογιστής το κατατάσσει σίγουρα στη λίστα των αντιπάλων του iPhone 4

4. Τα Blackberry αν και smartphones έχουν διαφορετικό καταναλωτικό κοινό σε σχέση με αυτό του iPhone. Γι αυτό και βλέπουμε τους επαγγελματίες να το προτιμούν. Το νέο Blackberry 9700 είναι σίγουρα το καλύτερο Blackberry που έχει κυκλοφορήσει. Αυτό και μόνο αρκεί.

5. Το iPhone 3GS! Το νέο του αδερφάκι αν και πιο εξελιγμένο και μεγαλύτερο, έχει πολλά προβλήματα., και το 3GS με το iOS 4 σε συνάρτηση με την αρκετά χαμηλότερη τιμή εμπνέοντας μάλιστα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σίγουρα θα προτιμηθεί από πολλούς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !