Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις για το ασθενές σήμα του iPhone 4

0


Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ με την κεραία και το σήμα του iPhone 4 είναι ότι το πρόβλημα δεν πρόκειται να φτιάξει με ένα απλό update. Μέχρι πρότινος, υπήρχε η πληροφορία ότι οι απώλειες σήματος μπορούν να αντιμετωπιστούν με μια αναβάθμιση στο iOS 4, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Η Apple ανακοίνωσε ότι το update στο λειτουργικό σύστημα δε θα λύσει τα προβλήματα λήψης. Βέβαια, η Apple δεν παραδέχεται καν ότι υπάρχουν προβλήματα λήψης.

Η εταιρεία του Steve Jobs έκανε εκτεταμένους ελέγχους και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το σήμα είναι μια χαρά. Αυτό που δε λειτουργεί σωστά (σύμφωνα με την Apple, έτσι;) είναι οι μπάρες στην οθόνη που δείχνουν πόσο ισχυρό είναι το σήμα. Η εταιρεία λέει τώρα ότι το νέο λειτουργικό θα δείχνει τις σωστές μπάρες, για να μη νομίζετε ότι έχετε σήμα-τούμπανο ενώ στην πραγματικότητα έχετε μία ή δύο γραμμές.

Βέβαια, εξακολουθούν να εμφανίζονται παράπονα καταναλωτών που λένε ότι το σήμα χάνεται ότι πιάνουν τη συσκευή με ένα συγκεκριμένο τρόπο - το διαβόητο πλέον Death Grip.

Η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι η εξής: αν έχετε τη δυνατότητα, δοκιμάστε το πριν το αγοράσετε. Κρατήστε το με τη Λαβή του Θανάτου και μετρήστε τις επιπτώσεις στο σήμα. Έτσι, θα μπορείτε να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !