PES 2011 - Pro Evolution Soccer έφθασε στο App Store!

0
Για πολλούς η αναμονή έφτασε στο τέλος.Το νέο PES 2011 (Προ Evolution Soccer) είναι τώρα διαθέσιμo στο Αρple Store.Αυτό είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι ποδοσφαίρου από την Konami, με χαρακτηριστικά πολύ σημαντικα:

Εκτός από το εξαιρετικά λεπτομερείς και δυναμικο, έχουμε βρει έναν νέο τοπικό multiplayer μέσω WiFi και Bluetooth. Ακόμη και για τον τίτλο αυτό εστιάζει στο ρεαλισμό με νέες τεχνικές animation και γρήγορες  κινήσεις. Όταν κάνουμε ένα στόχο, ένα φάουλ, ποινή ή αγωνίζονται από τη γωνία, θα έχουμε μερικές μικρές κινούμενες σκηνές που θα συμβάλει στη βελτίωση της εμπειρίας του παιχνιδιού.
Σε σύγκριση με το 2010, το γραφικό βελτιώσεις είναι εμφανείς.  Θα βρείτε επίσης νέα γήπεδα και τις επιπτώσεις από τις καιρικές συνθήκες και ούτω καθεξής. Η θέα έχει βελτιωθεί, καθώς και τους ελέγχους.
Πάντως εγώ λίγο που έπαιξα για να το δοκιμάσω με wifi σύνδεση αλλα και bluetuth με άλλο iphone έμεινα έκπληκτος με την ταχύτητα του χωρίς ένα κώλυμα!!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !