PdaNet Free Edition διαθέσιμο σε Cydia: Γυρίστε το iPhone σας σε ένα αληθινό WiFi HotSpot

0




Nέα ενημερωμένη έκδοση στο Cydia: PdaNet.  Η τελευταία έκδοση μετατρέπει το iPhone σας (υποστηρίζει οποιοδήποτε IOS έως 4.1) σε ενα αληθινα WiFi HotSpot, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε από τον υπολογιστή σας (MAC ή PC) ή iPads. Αυτό επιτρέπει το laptop να....
πάει σε απευθείας σύνδεση ασύρματα μέσω του δικτύου 2G/3G/4G για το iPhone.  Υποστηρίζει επίσης USB σύνδεση  και για τους χρήστες Mac και Windows παρέχει την ταχύτερη δυνατή ταχύτητα σύνδεσης από την υπηρεσία σας δεδομένα και σημάτων δεδομένων.
Για να χρησιμοποιήσετε WiFi λειτουργία δεν χρειάζεται τίποτα εγκατεστημένο στον υπολογιστή . Για να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία USB, κατεβάστε το desktop client για Mac ή Windows Μπορείτε να δοκιμάσετε το  PdaNet δωρεάν για 14 ημέρες.
Μετά τη δοκιμαστική περίοδο, θα χρειαστεί να αγοράσετε  $ 16 άδεια για να χρησιμοποιήσετε το app για να τον πλήρες έλεγχο της. Εάν δεν θέλετε να αγοράσετε μια άδεια, PdaNet θα εξακολουθεί να δουλεύει , αλλά δεν θα είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε ιστοσελίδες που απαιτεί μια σύνδεση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !