Skyfire web browser

0
 Ένα από τα μειονεκτήματα του iPhone, το iPod touch και iPad είναι το Adobe Flash υποστήριξη. Η Apple έχει καταστήσει απολύτως σαφές ότι δεν θα υποστηρίξει flαsh σε κάθε ΙΟΣ συσκευές.Δηλαδή, μέχρι που μια εταιρεία  βρει μια λύση για να...
φέρει Flash σε οποιοδήποτε ΙΟΣ συσκευή, και ναι, εγκρίθηκε από την Apple.

Η  εταιρεία με την επωνυμία skyfire, έχει εργαστεί σκληρά με την Apple να φέρει μια νέα μηχανή αναζήτησης με το κινητό τηλέφωνο που υποστηρίζει το Flash video.Η skyfire θα χρησιμοποιήσει μια επαναστατική τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί  τους τελευταίους μήνες που οι λήψεις βίντεο αποθηκεύονται σε κεντρικούς υπολογιστές  και να μετατρέπει το βίντεο  σε HTML5, τα οποία στη συνέχεια θα μεταδίδονται στην ios συσκευή σας.
Δεν υπήρχε καμία αναφορά στο CNN εάν υπάρχει οποιαδήποτε καθυστέρηση μεταξύ της μετατροπής, αλλά παρ 'όλα αυτά, είναι το Flash video για το iPhone, το iPod touch και iPad.Υπάρχουν κάποιες αποτυχίες στην εφαρμογή, ωστόσο το Skyfire δεν θα είναι σε θέση να μετατρέψει flash-based παιχνίδια ή μη περιεχόμενο βίντεο και, φυσικά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Skyfire.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος Skyfire είναι ο Jeffery Glueck και είπε πως έχουν δύο ή τρεις ιστοσελίδες αποχωρήσει από την τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης της Hulu, λόγω του επιχειρηματικού μοντέλου τους να χρεώνουν τους πελάτες για κινητές συσκευές για να παίξει βίντεο.
Το Skyfire θα είναι διαθέσιμο για το App Store αυτή την Πέμπτη στις 9 το πρωί και θα πωλήται για $ 2,99.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !