Στο iPhone η χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Βατικανό

0
Οι εορτασμοί των Χριστουγέννων στους οποίους θα προΐσταται ο πάπας Βενέδικτος θα μεταδοθούν από το διαδίκτυο και μέσω iPhone χάρη σε μία συμφωνία με την Telecom Italia.

Αυτή η υπηρεσία θα επιτρέψει στους πιστούς σε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν από το iPhone και τους ιστότοπους του ραδιοφωνικού σταθμού του Βατικανού www.radiovaticana.org, τον ιστότοπο www.pope2you.net και τον ισότοπο του παπικού συμβουλίου www.pccs.va όλες τις θρησκευτικές εκδηλώσεις στη διάρκεια των Χριστουγέννων στις οποίες θα προΐσταται ο
πάπας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Vatican.

Η λειτουργία της παραμονής των Χριστουγέννων, την Παρασκευή το βράδυ, και το καθιερωμένο οικουμενικό μήνυμα urbi et orbi το Σάββατο το μεσημέρι, καθώς και η λειτουργία για την παγκόσμια ημέρα ειρήνης την 1η Ιανουαρίου θα μεταδοθούν απευθείας μέσω βίντεο.

Σχόλια θα είναι διαθέσιμα σε 6 γλώσσες: τα ιταλικά, τα γαλλικά, τα αγγλικά, τα γερμανικά, τα ισπανικά και τα πορτογαλικά. Σχόλια στα κινεζικά θα είναι διαθέσιμα για τη λειτουργία της παραμονής των Χριστουγέννων και στα αραβικά για τη λειτουργία της 1ης Ιανουαρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !