Sn0wbreeze 2,4 είναι διαθέσιμο για Jailbreak iPhone , iPad, και το iPod touch σε Ίος 4.3.1

0
Όσοι από εσάς αναβαθμίσατε κατά λάθος στην 4.3.1 και χάσατε το jailbreak κυκλοφόρησε σήμερα το Sn0wbreeze 2,4 beta 1 που μας επιτρέπει να φτιάξουμε ένα custom firmware με jailbreak.Το πρόγραμμα είναι ακόμα σε beta μορφή και όσοι θέλετε να διατηρήσετε την Baseband πατήστε Preservation Mode και όχι Expert Mode.

Να σημειώσω ακόμα ότι ο τρόπος  αυτός είναι για jailbreak tethered boot που σημαίνει ότι για οποιονδήποτε λόγο κλείσει το κινητό θα πρέπει να τρέξετε πάλι το πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσετε το iBooty.
Είναι πολύ απλό στη χρήση του για όσους δεν το γνωρίζουν σας οδηγεί βήμα βήμα και τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι το iTunes το τελευταίο,το iREB για να το βάλετε σε dfu,το Sn0wbreeze 2.4 για Windows και το firmware 4.3.1.
Αφού φτιάξετε το firmware βάλτε την συσκευή σας σε dfu και μετά στο iTunes πατήστε ταυτόχρονα shift και restore επιλέξτε το και αν όλα πήγαν καλά έχετε ένα jaibreak τηλέφωνοΚαλή επιτυχία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !