GEVEY SIM

2
Μετά από το GEVEY SIM, η νέα έκδοση είναι GEVEY PRO PLUS Δεδομένου ότι ήδη ξέρετε ότι GEVEY SIM μπορεί να ξεκλειδώσει το iPhone 4 στις υψηλότερες ζώνες βάσης.
Για να ξεκλειδώσεις με την GEVEY SIM έπρεπε να καλεσεις το 112 (έκτακτη ανάγκη) για να ξεκλειδώσει το iphone4 .Τώρα με την καινούρια GEVEY PRO PLUS πλέων δεν απαιτεί το 112 για να ξεκλειδώσει το iPhone 4. Δείτε και το βίντεο πιο κάτω...


Να υπενθυμίσω πως ο φίλος bil για το blog όπως μας ενημέρωσε σήμερα διαθέτει κάρτες GEVEY SIM στην τιμή των 40 ευρώ και όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί του στο τηλέφωνο 6936755940.
Να σημειώσω πως το blog δεν έχει καμία σχέση με αγορές η πωλήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. θα ηθελα φιλε μου γιωργο να τονισω καποιες παρενεργιες που ειχαν υποθει σε καποια αλλα blogs,τα οποια ανεφεραν ,πωςοι καρτες gevey ανεξαρτητως,ειχαν προβλημα στην απεξαρτηση-μεταβαση,τριγωνου κεραιας,δηλαδη,οταν για παραδειγμα βρισκεσαι στο μαρουσι,η συσκευη (δανειζεται)σημα απο τις 3 πιο κοντινες κεραιες της εταιριας οπου ειναι συνδεδεμενος ο συνδρομητης.Στην αλλαγη αυτη των κεραιων και συκεκριμενα του τριγωνου,ειχε ειπωθει πως θα χρειαζεται ξανα και ξανα η διαδικασια ενεργοποιησης.Δηλαδη σε ενα ταξιδι α8ηνα θεσσαλονικης,απλα την περισσοτερη διαρκεια της διαδρομης θα καθομασταν καθε λιγο και λιγακι να ανοιγοκλειναμε το κινιτο...(ελεος)Μετα απο δοκιμη που εκανα σε εμενα σε διαδρομη(πειραια-λουτσα-βολοκαι παλι πισω στη λουτσα,δεν εχασε στιγμη το σημα του και σε καποιες περιοχες στην ε8νικη που χανοταν το σημα στιγμιαια,επανερχοταν χωρις κανενα προβλημα!!!!δεν υπαρχει παρενεργεια στην gevey!!Μονο τα 40 ευρω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση πολύ χρήσιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !