Ο ΗΛΙΑΣ ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΣΤΟ modmyi.com

0
Ο δικός μας Ηλίας Λιμναίος μίλησε για όλα στο site http://modmyi.com σε μια συνέντευξη που μας κάνει περήφανους σαν Έλληνες.Ο κορυφαίος προγραμματιστής πάνω στο iphone μίλησε για την καταγωγή του ότι είναι από Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Αθήνα παντρεμένος με ένα παιδάκι και για τις γνώσεις του πάνω στον προγραμματισμό,την μουσική.τις ξένες γλώσσες.
Να φανταστείτε το πρώτο του iphone ήταν το..
2010 ένα 3GS και έτσι ξεκίνησε να μαθαίνει την γλώσσα.Μιλά ακόμα για τα tweak του όπως το SBRotator που ήταν και το δυσκολότερο το FolderEnhancer το FoldersInFolders το ScrollingBoard το Masks και πολλά άλλα.

Ακόμα μίλησε για την τιμή που του έκανε η κοινότητα jailbreaks να τον καλέσει σαν κεντρικό ομιλητή!
Αποκάλυψε για κάποια μελλοντικά του σχέδια όπως η αυτόματη απάντηση και για το jailbreak είπε πως κάθε φορά που βγαίνει ένα firmware είναι μια πρόκληση για νέα εργαλεία jailbreak.
Αν θέλετε να διαβάσετε όλη την συνέντευξη πηγαίνετε στο site http://modmyi.com Η μετάφραση είναι από το Google και είναι λίγο κακή.
Συζήτηση στο forum για το  Ο ΗΛΙΑΣ ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΣΤΟ modmyi.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !