Πως να βάλετε διάφορες φατσούλες στο Slide to unlock

2
Το μέλος του Blog/forum Kaisos μας δείχνει ένα τρόπο για το πως να βάλετε διάφορες φατσούλες στο Slide το unlock.Τον ευχαριστούμε και με χαρά μας το δημοσιεύουμε....

Σήμερα θα σας δείξω πως να βάλετε φατσούλες στο Slide to unlock.




1:Το κινητό σας πρέπει να είναι jailbreaking

2:Κατεβάζουμε από το cydia το iFile και openssh, από το appstore κατεβάζουμε την εφαρμογή Applets που είναι Δωρεάν.

3:Μόλις κατεβάσουμε την εφαρμογή Applets και την ανοίξουμε για πρώτη φορά θα δούμε ένα pop-up μήνυμα ότι η εφαρμογή ζητάει να χρησιμοποιήσει την τρέχουσα τοποθεσία μας. Πατώντας το ΟΚ το iPhone θα βρεί την τοποθεσία μας και αυτόματα θα εμφανίσει μια οθόνη με την ώρα, ημερομηνία, τοποθεσία, θερμοκρασία και τον καιρό με ένα μικρό εικονίδιο..
.


Τώρα κάντε swipe προς τα αριστερά με το δάχτυλο σας. Θα δείτε τέσσερα ράφια, με σύνολο 16 εικονίδια.


Τώρα πατήστε στην εφαρμογή Emoji και ενεργοποιήστετο.



Μόλις το ενεργοποιήσουμε πηγαινουμε Ρυθμίσεις, Γενικά, Πληκτρολόγιο, Διεθνή Πληκτρολόγια, Προσθήκη νέου, και θα δούμε ότι μας έβγαλε και την επιλογή  Emoji και το επιλέγουμε,τώρα πλέων έχουμε έτοιμες της φατσούλες.

4:Αφού έχουμε ενεργοποίηση της φατσούλες πηγαινουμε στο iFile στην διαδρομή System/Library/CoreServices/SpringBoard.app Βρησκουμε το αρχειο el.lproj(για ελληνικα)και το αρχειο English.lproj(για τα αγγλικα) Παταμε πανω στο SpringBoar.strings παταμε επανω αριστερα στο αλλαγες και βρησκουμε που λεει ξεκλειδωμα, σβήνουμε ΜΌΝΟ το ξεκλειδωμα και γράφουμε ότι θέλουμε εμείς και πλέων θα έχετε και την δυνατότητα να βάλετε και φατσούλες.Μόλις τελιώσετε πατάτε αποθήκευση κάνετε ένα Respring το κινητό και είστε έτοιμη.

Αν μετά το Respring σας το βγάλη στα αγγλικά το κινητό σας (όπως το βίντεο δλδ)τότε θα ξανά πάτε στο πρόγραμμα Applets μετά Emoji και θα δείτε ότι η επιλογή είναι κλειστη εσείς θα την ξανά ανίξετε μετά θα πάτε στις γλώσσες του κινητού θα επιλέξετε ελληνικά μετά τέλος θα δειτε τότε ότι επεξεργάζετε το κινητό να πέραση την γλώσσα αλλά δεν θα την πέραση θα πατήσετε το home button και θα κάνετε ένα Respring το κινητό σας και θα είναι ετοιμο και στα ελληνικά αλλά και με της φατσούλες :)

Δείτε και ένα βίντεο που έφτιαξα για να σας διευκολύνω πιο πολύ.

Συζήτηση για το Πως να βάλετε διάφορες φατσούλες στο Slide to unlock στο forum

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩς ΟΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΥΝΗΜΑ COCOA ERROR 513.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως βλέπεις αυτήν η ανάρτηση είναι του φίλου μας Kaisos αν μπορεί ας βοηθήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !