Sketch Nation 2 App Μέρος δεύτερο (εμπειρία)

2
Μετά από ερωτήσεις πολλών φίλων μέσα από το blog είπα και εγώ να δοκιμάσω την εφαρμογή Sketch Nation και αν και πρωτάρης χωρίς να έχω Mac η γνώσεις προγραμματισμού έφτιαξα το πρώτο παιχνίδι μου, που ανέβηκε για έγκριση.Τώρα θα μου πούνε κάποιοι..
ρε συ Αργοναύτη και τι μας το γράφεις, θέλω απλός να σας πω για όσους δεν την  έχουν δοκιμάσει πως η εφαρμογή δουλεύει τέλεια και πραγματικά κάνει αυτό που λέει να δημιουργήσεις απλά παιχνίδια χωρίς γνώσεις προγραμματισμού και όλα αυτά μέσα σε πέντε μόλις λεπτά.Δείτε και μερικές φωτογραφίες από το αποτέλεσμα και περιμένω και τα δικά σας να τα μοιραστούμε .

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Είναι όντως πολύ ωραία εφαρμογή, από τις καλύτερες και πιο έξυπνες που κυκλοφορούν!
    Όμως φίλε Αργοναύτη δεν είναι το Sketch Nation 2, αλλά το Sketch Nation Shooter που φτιάχνεις μόνο ενός είδους παιχνίδια (αυτά που κάτι σαν αεροπλανάκι πυροβολει) ή παρόμοιες παραλλαγές.
    Το Sketch Nation 2 όπως λέει και το επίσημο bolg του (http://blog.sketchnation.com/), θα κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες με πολλές επιπλέον δυνατότητες όπως και τη δυνατότητα να ανεβαίνουν οι εφαρμογές στο appstore! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες φίλε μου έχεις δίκιο να σε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !