Αυτά που γίνονται στην Apple μόνο... στην Apple μπορούν να συμβούν.

0
Μετά τα διάφορα κρούσματα αφηρημάδας, όπου εργαζόμενοι της εταιρείας παρατάνε πρωτότυπα των iPhone στους πάγκους των μπαρ (έγινε πέρυσι εν όψει του iPhone 4 και επαναλήφθηκε φέτος με το iPhone 5), είχαμε μια πιο κλασικού τύπου διαρροή, που έχει και πολιτικό χρώμα.
Μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο της Apple κατέχει ο γνωστός μας από τη θητεία του στον....
Λευκό Οίκο, Αλ Γκορ. Δεν ξέρουμε αν το έκανε ακούσια ή επίτηδες, σε μια ομιλία του όμως πριν από λίγες ημέρες, σε ένα συνέδριο στη Ν. Αφρική, έκανε αναφορά «στα νέα iPhone που θα εμφανιστούν τον επόμενο μήνα». Ουπς!
Επεσαν πάνω στη φράση δημοσιογράφοι και αναλυτές για να την αποκωδικοποιήσουν. Αραγε εννούσε πολλά μοντέλα iPhone ή εννοούσε πως η Apple θα ανοίξει την κάνουλα γεμίζοντας τον κόσμο με iPhone 5;
Το κοινό μυστικό (σ.σ. σιγά μην είναι μυστικό πια) είναι πως το νέο μοντέλο θα κάνει την πρεμιέρα του σε μια συνέντευξη Τύπου που οργανώνει η Apple για τις 4 Οκτωβρίου και όλα δείχνουν πως θα αποτελεί μια ελαφρώς βελτιωμένη έκδοση του iPhone 4 (σ.σ. ελπίζουμε χωρίς το πρόβλημα στη λήψη του σήματος).
Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες, ή φήμες αν θέλετε, που εμφανίζουν την Apple να παρουσιάζει και μια πιο προσιτή από οικονομικής πλευράς έκδοση του iPhone, προκειμένου να προσεγγίσει μεγαλύτερες ομάδες καταναλωτών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !