Η Apple ζητα την γνώμη μας για το iphone!

0
Όπως και στους περισσότερους από εσάς έτσι και εγώ δέχτηκα ένα mail από την Apple που μου ζητά να πω την γνώμη μου για το iphone αν έμεινα ευχαριστημένος,αν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα και..
πως το έλυσα,σε πια εταιρία κινητής είμαι και άλλα.
Ευκαιρία λοιπόν να ακουστεί η γνώμη σας στην Apple συμμετέχοντας σε αυτήν την έρευνα.



Αγαπητέ πελάτη του iPhone της Apple:

Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το iPhone της Apple. Θα θέλαμε να σας κάνουμε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το νέο σας τηλέφωνο.

Έχουμε αναθέσει στην Medallia, Inc να οργανώσει αυτήν την έρευνα και να συλλέξει τις απαντήσεις σας. Ελπίζουμε να αφιερώσετε μερικά λεπτά για να λάβετε μέρος στην έρευνά μας.

Για να ολοκληρώσετε αυτήν την έρευνα, απλώς κάντε κλικ στη διεύθυνση web (URL) που εμφανίζεται παρακάτω ή αντιγράψτε και επικολλήστε ολόκληρη τη διεύθυνση web στο πεδίο διεύθυνσης του προγράμματος περιήγησης web που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να συμπληρώσετε αυτήν την έρευνα στο iPhone σας.

http://survey.medallia.com?cdnbwdpyvmh7xrz&lng=el

Οι πληροφορίες που θα δώσετε θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιωθεί η ποιότητα των προϊόντων μας.  Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις απαντήσεις σας για να σας προωθήσουμε προϊόντα ή υπηρεσίες.  Εάν έχετε περισσότερες απορίες σχετικά με τη χρήση αυτών των δεδομένων, ανατρέξτε στις πολιτικές προστασίας δεδομένων της εταιρείας μας (βλ. παρακάτω)

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τα σχόλιά σας. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Apple

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !