Η FIFA "αφορίζει" το ipad

0
Καλή η τεχνολογία αλλά όχι για τον πάγκο. Στην απαγόρευση ύπαρξης ipad και iphone στους αγωνιστικούς χώρους κατά την διάρκεια αγώνων προσανατολίζονται μεγάλες μορφές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου για λογαριασμό της FIFA.

 Είναι αλήθεια ότι ποδοσφαιριστές όπως ο Φράνς Μπεκεμπάουερ, ο Πελέ , ο Μπόμπι Τσάρλτον που στελεχώνουν την ομάδα σοφών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας δεν είχαν την βοήθεια της τεχνολογίας όταν διέπρεπαν στους αγωνιστικούς χώρους.
Αυτό όμως δεν δικαιολογεί την διάθεσή τους να απαγορεύσουν την ύπαρξη των γνωστών “έξυπνων υπολογιστών και τηλεφώνων” όπως είναι το ipad και το iphone  στους πάγκους των ομάδων κατά..
την διάρκεια των αγώνων.
Το σκεπτικό της επιτροπής να προτείνει την απαγόρευση των συγκεκριμένων συσκευών στους αγωνιστικούς χώρους έχει να κάνει με την ικανότητά τους  να παρουσιάζουν σε βίντεο φάσεις του αγώνα που είναι σε εξέλιξη ακόμη και σε αργή κίνηση , με ότι αυτό συνεπάγεται για τις αντιδράσεις στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
“Με ένα ipad στον πάγκο ο οποιοδήποτε προπονητής μπορεί ελέγξει όλες τις φάσεις του αγώνα ακόμη και σε αργή κίνηση” λέει χαρακτηριστικά ο πρώην άσος της Ιταλίας Ντεμέτριο Αμπερτίνι που αποτελεί μέλος της επιτροπής.
Ανάμεσα στους προπονητές που είναι φανατικοί χρήστες των παραπάνω συσκευών είναι και ο Λουίς Ενρίκε της Ρόμα ο οποίος τοποθετήθηκε στο ζήτημα “ Πάντα ακολουθώ την τεχνολογία ιδιαίτερα όταν βρίσκεται κοντά στο ποδόσφαιρο. Αν ωστόσο η FIFA πάρει μια τέτοια απόφαση θα την ακολουθήσω. Τις συγκεκριμένες συσκευές τις χρησιμοποιώ στην προπόνηση και θα συνεχίσω  να το κάνω”.    
Via

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !